AcasăSPORTReal Madrid nu da stadionul!

Real Madrid nu da stadionul!

Barcelona a castigat Cupa Spaniei pe “Bernabeu” in 1997, 3-2 cu Betis Sevilla

FC Barcelona si Athletic Bilbao vor disputa ultimul act al Cupei Spaniei, dar Federatia are dificultati in gasirea unui stadion pentru finala din 25 mai.

Barcelona a castigat Cupa Spaniei pe “Bernabeu” in 1997, 3-2 cu Betis Sevilla

Dupa ce Bilbao a facut instructie marti seara, 6-2 cu Mirandes, Barcelona s-a impus miercuri seara, cu 2-0, in returul cu Valencia. Astfel, Barcelona si Bilbao se vor infrunta, pentru a doua oara in ultimii patru ani, in finala Cupei Spaniei. Federatia de la Madrid si-ar fi dorit ca ultimul act sa se dispute pe “Santiago Bernabeu”, stadionul lui Real Madrid, dar “galacticii” refuza.

Conducerea Realului si-a motivat decizia pe seama incidentelor care ar putea fi provocate de fanii catalani si basci, insa neoficial madrilenii nu sunt dispusi sa vada cum marea rivala, Barcelona, castiga un nou trofeu pe “Bernabeu”. Singura varianta disponibila in acest moment este “Mestalla”, din Valencia, arena care a gazduit si finala din 2009, cand Barcelona a trecut, cu 4-1, de Bilbao, dar stadionul “liliecilor” ar fi la a treia finala gazduita in ultimii patru ani.

author avatar
Cristi Ionita
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger