AcasăSPORTReal Madrid, Manchester si Arsenal s-ar putea duela pe National Arena

Real Madrid, Manchester si Arsenal s-ar putea duela pe National Arena

(foto: ynaija.com)

Real Madrid, Manchester City, Arsenal ori Milan ar putea sosi in Romania, urmand sa se dueleze in cadrul unui turneu amical desfasurat pe National Arena.

(foto: ynaija.com)

Organizatorii amicalului FC Barcelona – Dinamo Bucuresti ar putea organiza in vara anului viitor un turneu amical important pe National Arena, la acesta urmand a participa patru echipe importante in fotbalul european, respectiv Real Madrid, Manchester City, Arsenal ori Milan.

„Se va organiza un turneu amical foarte puternic in Bucuresti peste aproximativ un an, la care vor lua parte patru echipe. Dar nici una din Romania. Exista o lista, de pe care vor fi alese participantele. Real Madrid va veni sigur si ramane ca organizatorii sa se decida, pentru celelalte trei locuri, intre Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Milan, PSG si Fenerbahce. Probabil vor face niste sondaje in randul iubitorilor fotbalului din Romania”, a declarat unul dintre organizatori, conform ProSport.

Preturile meciurilor din cadrul turneului amical care va avea loc pe National Arena ar urma sa fie mult mai mic, suporterii romani urmand a avea posibilitatea de a-i vedea pe jucatorii echipelor Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Milan, PSG ori Fenerbahce contra sumei de 40 de lei.

„Cel mai ieftin tichet va costa in jurul a 40 de lei, dar cine achita acest pret va putea vedea doua meciuri! Intr-o zi se vor juca semifinalele, iar in alta finala mica si finala mare. Partidele vor incepe la ora 18:15, respectiv la 20:45. Va fi un maraton al fotbalului de calitate!”, a mai spus aceeasi sursa.

author avatar
Ionut Zgimbau
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger