AcasăSPORTReal Madrid l-a obligat pe Ronaldo sa o plateasca pe Kathryn Mayorga

Real Madrid l-a obligat pe Ronaldo sa o plateasca pe Kathryn Mayorga

Refugiati la Lisabona: Cristiano si logodnica sa, Georgina Rodriguez, in hotelul Tivoli

Asa titreaza Correio da Manha, publicatia portugheza a dezvaluit ca in spatele intelegerii dintre fotbalist si modelul american care il acuza de viol s-ar afla conducerea galacticilor.

Refugiati la Lisabona Cristiano si logodnica sa Georgina Rodriguez in hotelul Tivoli

In 2009, spaniolii l-au transferat pe Ronaldo de la Manchester United pe 94 de milioane de euro si nu au vrut ca imaginea clubului si a jucatorului sa aiba de suferit, asa ca l-au pus pe atacant sa ii plateasca tacerea lui Kathryn Mayorga. Ronaldo a platit 375.000 de dolari, a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu ea, insa a sustinut ca nu el a ranit-o, ci o alta persoana. Politia din Las Vegas nu a gasit acea persoana, iar cazul a fost inchis, dupa ce Mayorga si-a retras plangerea. Impreuna cu logodnica sa, spaniola Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo s-a refugiat la Lisabona pentru a discuta cu avocatii sai si a pune la punct strategia de aparare. Jucatorul lui Juventus a profitat de pauza competitionala generata de meciurile internationale pentru a calatori in capitala tarii sale, fiind fotografiat in barul unui hotel, alaturi de perechea sa, imaginile fiind publicate de presa locala. 

Ronaldo (33 ani) a primit acordul selectionerului Fernando Santos si al presedintelui Federatiei din tara sa, Fernando Gomes, pentru a nu se prezenta la nationala Portugaliei in vederea meciurilor de luna acesta.Pe de alta parte, Leslie Stovall, avocata lui Kathryn Mayorga, a afirmat ca Mayorga nu a fost singura femeie care a fost agresata sexual de atacantul lui Juventus. ”Am primit un apel telefonic de la o femeie care pretinde ca a avut o experienta similara”, a declarat Stovall. Avocata a nu a oferit mai multe detalii despre identitatea acestei presupuse victime care este de cetatenie americana. In timp ce Juventus Torino a declarat ca-l sustine pe starul gazonului, Nike, sponsorul sau, si-a exprimat ”preocuparea” fata de acuzatiile ce i se aduc lui Ronaldo.Potrivit specialistilor juridici, principala preocupare a lui Ronaldo nu este ca ar putea fi obligat sa-i plateasca lui Mayorga importante sume de bani. Ci de a fi eventualul obiect al unei urmariri penale pentru agresiune sexuala si apoi extradat in Statele Unite pentru a fi judecat.Aceiasi experti estimeaza insa ca probabilitatea ca starul de la Juventus sa fie urmarit penal este scazuta.O durata de timp considerabila s-a scurs din 2009 si pana acum. Amintirile martorilor si dovezile disponibile sunt, probabil, mult mai putin convingatoare decat au fost in saptamanile si lunile urmatoare incidentului, dovezile pot fi pierdute sau deteriorate.

author avatar
Andrei Coman
611 afisari

2 COMENTARII

  1. Si futut si cu banii luati,cred ca asa au stat lucrurile,parasuta strato l-a vanat pe footbalist si stiind ca are mult banet l-a amenintat atunci si a obtinut,in loc de o mie doua de dollari,sute de mii.Acum ca este mult mai uzata,de parasuta vorbesc,nemaiavand malai,ce si-a zis,ca este timpul sa-l mai stoarca pe footbalist de ceva verzisori.Cum se face ca parasuta a ajuns in camera footbalistului,s-a lasat pe spate sau in pozitia mama iedului si apoi a fost violata? sigur nu a fost satisfacuta decat de verzisori si acum mai vrea,dar fara a mai accepta un nou viol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger