AcasăSPORTReal Madrid - FC Barcelona 3-1. "Extraterestrii", spulberati pe Santiago Bernabeu!

Real Madrid – FC Barcelona 3-1. „Extraterestrii”, spulberati pe Santiago Bernabeu!

Benzema a fost cel mai bun jucator de pe teren

Real Madrid a castigat, cu 3-1, derby-ul cu FC Barcelona din etapa a noua a campionatului de fotbal al Spaniei.

Benzema a fost cel mai bun jucator de pe teren

Catalanii au avut un start excelent de meci, Neymar reusind sa deschida scorul inca din minutul 4, cu un sut plasat, langa bara.

Golul Barcelonei a fost un simplu foc de paie, Realul reusind sa domine partida cu autoritate, desi „galacticii” au avut o zi mai putin de odihna raportat la confruntarile din UEFA Champions League, de la mijlocul saptamanii.

Benzema a fost aproape sa egaleze, dar francezul a lovit de doua ori bara portii aparate de Claudio Bravo intr-un interval de numai cateva secunde.

Inevitabilul s-a produs in minutul 35. Pique a comis un penalty prostesc, iar Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea inscriind cu siguranta de la punctul cu var.

Realul a continuat sa controleze jocul si a preluat conducerea in minutul 49, cand portughezul Pepe a inscris cu o superba lovitura cu capul.

Gazdele au profitat de avantajul luat pe tabela, s-au retras in aparare si si-au creat cateva ocazii uriase pe contraatac.

In urma unei asemenea actiuni Benzema a facut 3-1 in minutul 61, francezul punctand cu un sut la coltul lung.
Real Madrid – FC Barcelona s-a terminat 3-1 si madrilenii se apropie la un singur punct de catalani in clasamentul din Primera Division.

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger