AcasăSPORTReal Madrid - demolata de FC Barcelona, scor 0-4. A fost El...

Real Madrid – demolata de FC Barcelona, scor 0-4. A fost El ClasiKO!

Ultima oara cand FC Barcelona a demolat Real Madrid pe „Santiago Bernabeu”, castigand la o diferenta de 4 goluri, s-a intamplat in 2009, cand catalanii se impuneau cu 6-2.


Ce s-a intamplat, insa, sambata seara, in etapa a 12 din Primera Division (infrangere cu 0-4 pentru trupa lui Rafa Benitez), avea sa starneasca un adevarat val de nemultumire din partea fanilor madrileni. S-a cerut demisia antrenorului, insa cei mai multi dintre contestatari au rostit numele presedintelui Florentino Perez, considerat principalul vinovat pentru criza prin care trece echipa din capitala Spaniei.

Reactiile vin si pe fondul unei atitudini delasatoare a jucatorilor madrileni, incepand cu Benzema si terminand cu Cristiano Ronaldo. Esecul din fata Barcelonei este cu atat mai dureros pentru fanii Realului cu cat superstarul Lionel Messi – revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon aproape doua luni – a jucat doar o repriza, si nici macar nu s-a aflat pe lista marcatorilor.

Au punctat in schimb Luis Suarez (10, 73), Neymar (38) si Iniesta (52). In clasament, FC Barcelona ocupa primul loc, cu 30 de puncte, in vreme ce Real Madrid e pe 2, cu 24 de puncte.


Au evoluat formatiile:


REAL MADRID: Keylor Navas – Danilo, Varane, Ramos, Marcelo (58 Carvajal) – Kroos, Modric, James (54 James) – Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo (4-4-3).
BARCELONA: Bravo – Alves, Piqué, Mascherano (27 Mathieu), Alba – Busquets, Iniesta (76 Munir), Sergi Roberto, Rakitic (56 Messi) – Suárez – Neymar

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger