AcasăSPORTReal Madrid conduce nemteste. Superbolizi pentru starurile lui Mourinho

Real Madrid conduce nemteste. Superbolizi pentru starurile lui Mourinho

Jose Morinho a ales un Audi A8

Producatorul german a lansat in aceasta saptamana un model editie limitata, Audi R8 LMS Ultra Real Madrid Edition, care le-a fost prezentat jucatorilor lui Jose Mourinho pe circuitul de la Jarama – Madrid.

Jose Morinho a ales un Audi A8

Odata cu aceasta lansare, fotbalistii lui Real Madrid au primit si cheile noilor masini de protocol. Cum era de asteptat, Cristiano Ronaldo a spart topurile, alegandu-se cu un Audi R8 coupé 5.2 FSI, in valoare de 150.000 de euro.

Pilotul Molina l-a invatat pe Pepe cum sa conduca noul R8

Cea mai populara masina a fost Q7, data jucatorilor Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Arbeloa, Kaka, Ozil, Coentrao, Khedira, Carvalho, Essien, Albiol, Callejon si Di Marria. Pirtarul Casillas a ales un A6 allroad, antrenorul Jose Morinho a primit un A8 TDI, iar Benzema  un RS 5.

Ronaldo a ales-o pe cea mai scumpa

Firma germana este din 2003 sponsor la Real Madrid, Audi mai colaborand cu grupari precum FC Barcelona, Bayern Munchen, AC Milan sau Chelsea Londra. Interesant este ca, in urma cu cinci ani, FC Steaua a incheiat un contract de sponsorizare cu nemtii de la Audi, prezentarea echipei fiind facuta pe stadionul Ghencea in masini ale brandului. Pilotul Bogdan Marisca i-a plimbat pe jucatorii, dar la final firma a anuntat o simpla reducere de 10% pentru fotbalisti. De masini s-au bucurat MM Stoica si Valeriu Argaseala, care au primit cate un Q7.

author avatar
Sebastian Stan
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger