AcasăSPORTReal Madrid câștigă al 14-lea trofeu Champions League, după o finală electrizantă...

Real Madrid câștigă al 14-lea trofeu Champions League, după o finală electrizantă cu Liverpool / Încleștări violente la Paris între polițiști și suporterii englezi – VIDEO

real madridReal Madrid câștigă al 14-lea trofeu Champions League, după o finală electrizantă cu Liverpool / Încleștări violente la Paris între polițiști și suporterii englezi - VIDEO

Real Madrid s-a impus în finala de la Paris, scor 1-0, și și-a adjudecat al 14-lea trofeu din istoria UEFA Champions League. În timp ce Liverpool pierde din nou contra madrilenilor în ultimul act, după eșecul din 2018.

Real Madrid a câștigat trofeul Champions League după ce a învins cu 1 – 0 Liverpool. Este pentru a 14-a oară când Real câștigă trofeul, în timp ce antrenorul Carlo Ancelotti deține patru trofee.

Scandal la Paris cu fanii lui Liverpool

Finala a fost amânată mai mult de jumătate de oră, după ce poliția a încercat să oprească oamenii care încercau să intre cu forța pe Stade de France.

La ora 21:45, când accesul în arenă trebuia să fie deja finalizat, mii de englezi erau încă la porțile Stade de France, unde s-a creat o îmbulzeală uriașă.

Astfel, din cauza traficului extrem de aglomerat, care a întârziat și autocarul lui Liverpool, organizatorii au luat inițial decizia ca finala să fie amânată cu 15 minute, ulterior anunțând că partida va începe la 22:30. A început de fapt la 22:37.

S-au folosit gaze lacrimogene

Numeroase furturi de bilete, dar și încercări de a sări gardul din jurul arenei pentru a intra în tribune i-au făcut pe polițiștii francezi să aresteze mai mulți englezi. Dar și să folosească gazele lacrimogene.

Finala trebuia să se joace la Sankt Petersburg, dar UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a mutat-o la Paris după invazia Rusiei în Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
232 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai bine se jura in Rusia care stiu sa organizeze evenimente la acest nivel ,francezii aceste gunoaie de poponari drogati cu o politie necalificata ,si o tara degradata

  2. animalele de englezi nu se dezic, huligani, drogati,bolnavi psihic, isi etaleaza valorile

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger