AcasăSPORTReal Madrid, blat la pariuri?

Real Madrid, blat la pariuri?

Pustiul Jese Rodriguez (la minge) nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in fata unui adversar modest

De departe cea mai mare surpriza din prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei Spaniei a fost reusita de modesta Olimpic de Xativa, formatie care a facut 0-0 acasa cu Real Madrid.

Pustiul Jese Rodriguez (la minge) nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in fata unui adversar modest

Desi foarte probabil „galacticii” vor rezolva soarta calificarii in returul de pe 17 decembrie, de pe Santiago Bernabeu, fotbalistii gruparii din Segunda Division B (Liga a treia) raman cu amintirea unui egal obtinut impotriva unei echipe din care nu au lipsit Sergio Ramos, Luka Modric sau Karim Benzema. Madrilenii au gasit numeroase scuze pentru semiesec, de la terenul sintetic pe care s-a jucat si pana la absenta principalilor oameni de gol, Cristiano Ronaldo si Gareth Bale, insa microbistii iberici sustin ca dedesubturile sunt mult mai adanci. Madrilenii au jucat, pana in vara anului trecut, cu logo-ul celebrei firme de pariuri Bwin pe tricouri, firma care a ramas un sponsor de baza al „galacticilor”.

Bwin varsa anual 15 milioane de euro in conturile „galacticilor”, iar fanii sunt de parere ca partida de sambata a fost una dintre cele in care bookmakerii puteau sa-si recupereze investitia in conditiile in care succesul Realului parea o simpla formalitate, jucandu-se sume importante si pe un meci cu multe goluri.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger