AcasăSPORTReal Madrid - Barcelona 1-3 Lectie de fotbal pe Bernabeu

Real Madrid – Barcelona 1-3 Lectie de fotbal pe Bernabeu

FC Barcelona a demonstrat ca ramane cea mai buna echipa din Primera Division, dupa ce s-a impus, cu 3-1, pe terenul marii rivale Real Madrid.

Min. 95 – Este final de meci pe Santiago Bernabeu. FC Barcelona se impune, cu 3-1, dupa un meci pe care l-a controlat cel putin in ultimele 60 de minute. Catalanii au predat o lectie de fotbal in fieful marii rivale, desi Realul a deschis scorul extrem de rapid. S-a vazut ca reusita gazdelor a venit dintr-o greseala in lant a apararii catalane. Barcelona a avut si sansa, mai ales la golul lui Xavi, dar norocul a tinut cu echipa mai buna si care a jucat fotbal. Real a cautat sa-l inchida pe Messi, dar a uitat ca la Barcelona mai sunt si alti pianisti.

Min. 88 – Xavi il umileste si el pe Coentrao, centreaza din stanga, dar David Villa nu reuseste sa puna latul. Pedro l-a inlocuit pe Iniesta.

Min. 86 – Messi ii paseaza un pic cam tare lui Iniesta si acesta nu poate suta decat in Casillas.

Min. 84 – Kaka suteaza periculos din unghi si Victor Valdes respinge cu emotii in corner.

Min. 84 – Intra David Villa in locul lui Alexis Sanchez.

Min. 81 – Iniesta ii ridiculizeaza pe Coentrao si Pepe, dar Alexis Sanchez nu este atent in momentul pasei si Sergio Ramos indeparteaza pericolul.

Min. 78 – Guardiola face pasul in spate. A intrat Seydou Keita in locul lui Fabregas.

Min. 75 – Benzema suteaza periculos, putin pe langa poarta adversa. Higuain nu a reusit sa devieze sutul francezului.

* – Barcelona a avut 58% posesia balonului, o cifra impresionanta pe terenul marii rivale. Realul alearga dupa egalare, dar trebuie mai intai sa aiba mingea pentru a avea pretentii.

Min. 70 – Sergio Ramos a vazut cartonasul galben pentru un fault dur asupra lui Messi. Ambii jucatori au scapat ieftin. Fundasul putea fi eliminat, iar argentinianul putea sa se aleaga cu o accidentare urata.

Min. 68 – Mourinho, disperat, face si ultima schimbare. A intrat Higuain in locul lui Di Maria.

Min. 66 Real – Barcelona 1-3. Dani Alves centreaza excelent de pe dreapta, pe coltul lung si Fabregas puncteaza cu o lovitura cu capul din cativa metri.

Min. 65 – Xabi Alonso centreaza inalt, Cristiano Ronaldo reia cu capul si mingea ocoleste de putin poarta lui Victor Valdes. Ocazie uriasa a portughezului care era liber la 6-7 metri de poarta catalanilor.

Min. 63 – Messi suteaza excelent din lovitura libera de la aproape 30 de metri si mingea ocoleste de putin poarta lui Casillas.

Min. 63 – Pepe vede cartonasul galben pentru proteste. Khedira a intrat in locul lui Diarra.

Min. 62 – Messi il deschide excelent pe Alexis Sanchez, acesta este mai rapid decat doi adversari, suteaza din unghi si Casillas respinge in extremis.

Min. 61 – Diarra a vazut cartonasul galben pentru un fault asupra lui Iniesta.

Min. 58 – Intra Kaka in locul lui Mesut Ozil.

Min. 56 – Victor Valdes are mari probleme cu suprafata de joc, a gresit a patra degajare, dar Dani Alves il salveaza pe portarul catalanilor.

Min. 53 Real – Barcelona 1-2. Xavi prinde un sut fabulos de la 30 de metri, mingea este deviata de Marcelo, il pacaleste pe Casillas si intra cu sansa in poarta.

Min. 50 – Cristiano Ronaldo suteaza periculos, cu pamantul, din lovitura libera de la 25 de metri si Victor Valdes retine.

Min. 48 – Pique vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Cristiano Ronaldo.

00.04 – Realul a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Santiago Bernabeu. Real Madrid si Barcelona sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza in care trupa lui Mourinho nu a reusit sa profite de golul marcat extrem de rapid. Barcelona a cautat sa-si faca jocul de pase, dar catalanii s-au chinuit pe un teren alunecos si in fata unui adversar care s-a baricadat tot mai mult in aparare.

* – Cesena s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui Palermo, gratie unui gol marcat de Mutu.

Min. 38 – Guardiola a trecut la inovatia cu trei fundasi. Puyol apare mult mai in banda dreapta, iar Dani Alves urca tot mai des in atac.

Min. 37 – Messi vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 36 – Realul a facut pasul in spate dupa golul primit. Spiritele se incing la aproape fiecare duel pentru balon.

Min. 30 Real – Barcelona 1-1. Messi il lanseaza excelent pe Alexis Sanchez, acesta sprinteaza dintre doi adversari si il executa pe Casillas cu un sut la coltul lung.

Min. 27 – Alexis Sanchez vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Di Maria.

Min. 26 – Xabi Alonso vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 25 – Benzema intoarce excelent pentru Cristiano Ronaldo, portughezul se grabeste si suteaza departe de poarta lui Valdes.

Min. 23 – Xavi suteaza in forta din lovitura libera de la circa 22 de metri si Casillas boxeaza.

* – Real Madrid are aproape doi ani de cand n-a mai pierdut un meci in care sa fi deschis scorul, in Primera.

Min. 19 – Cristiano Ronaldo patrunde, suteaza in forta de la 22 de metri si Victor Valdes boxeaza cu dificultate.

Min. 17 – Di Maria revine pe teren, dar ramane de vazut cat mai poate sa duca din acest meci.

Min. 14 – Di Maria se resimte dupa ce a alunecat pe iarba si e posibil sa nu mai poata continua meciul.

* – Mutu a deschis scorul in Palermo – Cesena. Este 0-1 in minutul 71. Tot astazi au mai marcat Banel Nicolita si Daniel Niculae in Franta.

Min. 11 – Di Maria centreaza de pe dreapta, Benzema reia cu capul si Victor Valdes retine de langa bara.

Min. 7 – Messi profita de o alunecare a lui Sergio Ramos, scapa singur spre poarta adversa, suteaza la coltul lung si Casillas respinge in corner.

Min. 4 – Decalogul lui Mourinho pare sa fi dat randamentul scontat. Realul incearca sa fac un pressing cat mai agresiv si sa-l anihileze pe Messi.

Min. 1 Real – Barcelona 1-0. Bomba pe Santiago Bernabeu. Benzema profita de o eroare in lant a apararii catalane si deschide scorul in secunda 21 cu un vole din 10 metri.

23.01 – Barcelona a avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Madrid. Ploua tare si sunt 7 grade celsius. 80.000 de spectatori fac o atmosfera exceptionala, iar terenul se prezinta in conditii bune.

22.10 – ECHIPELE DE START. Barcelona incepe cu Victor Valdes – Dani Alves, Puyol, Pique, Abidal – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Cesc Fabregas, Messi, Alexis Sanchez. Rezerve sunt Pinto, Pedro, Mascherano, David Villa, Seydou Keita, Maxwell, Thiago Alcantara. Real Madrid incepe cu Casillas – Diarra, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Xabi Alonso – Di Maria, Mesut Ozil, Fabio Coentrao – Benzema, Cristiano Ronaldo. Rezerve sunt Antonio Adan, Raul Albiol, Kaka, Khedira, Higuain, Callejon, Arbeloa.

21.55 – Jucatorii Barcelonei au inspectat terenul, care pare sa se prezinte in conditii bune. Cativa dintre ei s-au intretinut cu Agustin Herrerin, unul dintre oficialii Realului.

21.43 – Si autocarul celor de la Barcelona a ajuns la stadion, fara incidente. Guardiola si Abidal au fost primii care au coborat din autocarul catalanilor.

21.34 – Autocarul celor de la Real Madrid a ajuns la Santiago Bernabeu.

20.45 – Messi a marcat la fiecare din ultimele cinci vizite pe Santiago Bernabeu, reusind sapte goluri in cele cinci partide.

20.25 – Barcelona a castigat sapte din ultimele 11 meciuri directe cu Real Madrid, insa madrilenii au castigat sase din ultimele opt meciuri disputate intre cele doua formatii in luna decembrie.

19.50 – Sandro Rossell, presedintele Barcelonei, a avut puterea sa spuna, la dineul oficial dinaintea meciului, ca Real Madrid a avut evolutii mai sigure in acest sezon si este favorita in El Clasico, desi Barcelona are cel mai bun antrenor si cei mai buni jucatori din lume.

Real Madrid, antrenata de Jose Mourinho, ar putea incepe cu Casillas – Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Diarra, Khedira, Xabi Alonso – Cristiano Ronaldo, Higuain, Di Maria.

Barcelona, antrenata de Josep Guardiola, ar putea incepe cu Victor Valdes – Dani Alves, Puyol, Pique, Abidal – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Alexis Sanchez, Messi, David Villa.

author avatar
Cristi Ionita
5.612 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger