AcasăSPORTReal Madrid a macelarit-o pentru a doua oara intr-o saptamana pe FC...

Real Madrid a macelarit-o pentru a doua oara intr-o saptamana pe FC Barcelona – VIDEO

Real Madrid a relansat lupta pentru titlul de campioana a Spaniei, dupa ce s-a impus, cu 2-1, in El Clasico disputat impotriva lui FC Barcelona, pe Santiago Bernabeu.

Cu gandul mai mult la returul cu Manchester United, de saptamana viitoare, Realul a abordat derby-ul cu Barcelona, din campionat, folosind numeroase rezerve.

Chiar si asa, Real a dominat confruntarea de pe Santiago Bernabeu, Benzema deschizand scorul inca din minutul 6, dupa o centrare excelenta a pustiului-minune Alvaro Morata.

Messi a egalat in minutul 18, profitand de marcajul larg al fundasilor adversi, dar FC Barcelona a evoluat inca o data departe de asteptari, semn ca gruparea catalana trece printr-o perioada extrem de slaba.

Sergio Ramos a facut 2-1 pentru Real, in minutul 82, punctand cu o superba lovitura cu capul, dupa un corner de pe stanga, executat de Luka Modric.

Cristiano Ronaldo putea mari avantajul „galacticilor”, dar sutul sau din lovitura libera de 25 de metri a nimerit bara.

La ultima faza a meciului, Barcelona ar fi meritat un penalty, in urma unui fault comis asupra lui Adriano, insa centralul a lasat jocul sa continue, spre stupefactia intregii asistente.

Imediat dupa fluierul final, Victor Valdes a fost la un pas de a-l linsa pe central si a vazut cartonasul rosu.

In urma victoriei obtinute de Real, Atletico Madrid are posibilitatea de a se apropia la noua puncte de liderul FC Barcelona si asta in conditiile in care meciul direct se joaca pe Vicente Calderon.

[youtube]tKE5JwYPCwQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger