AcasăSPORTReal Madrid a macelarit-o pe Barcelona pe Camp Nou - VIDEO

Real Madrid a macelarit-o pe Barcelona pe Camp Nou – VIDEO

Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Spaniei, dupa ce a invins-o de o maniera entuziasmanta pe FC Barcelona, chiar pe Camp Nou.

Catalanii s-au bazat pe ideea ca Real trebuie sa inscrie, dupa ce in tur fusese 1-1, insa planul s-a naruit, dupa ce Pique a comis-o in propriul careu, in fatidicul minut 13.

Fundasul Barcelonei l-a cosit pe Cristiano Ronaldo si portughezul a transformat cu siguranta penalty-ul acordat de Undiano Malenco.

Barcelona a incercat sa revina rapid, dar Messi si compania nu se regasesc, astfel ca pana la pauza am avut parte de o dominare sterila a gazdelor.

 

Paradoxal, inchizatorul Sergio Busquets a ratat, in minutul 52, cea mai mare ocazie a Barcelonei de a egala, sutul sau din 18 metri fiind scos in extremis de Diego Lopez.

Cristiano Ronaldo a facut 2-0 pentru Real Madrid in minutul 57. Di Maria a scapat singur pe contraatac, l-a driblat extrem de usor pe Puyol, a sutat spre coltul lung, Pinto a respins, dar doar pana la Cristiano Ronaldo si acesta, venit in mare viteza, a indeplinit o simpla formalitate.

Tanarul fundas francez Raphael Varane a pus bomboana pe coliva Barcelonei in minutul 68, cand a punctat pentru 3-0. Mesut Ozil a centrat de pe dreapta, din corner, si Varane a punctat cu o superba lovitura cu capul.

Pe final, Cristiano Ronaldo putea sa realizeze hattrick-ul, dar sutul sau din unghi a fost respins in extremis de Pinto.

In minutul 89, Iniesta a aruncat o minge peste defensiva Realului si Jordi Alba a marcat golul de onoare al Barcelonei cu un sut din apropiere.

FC Barcelona – Real Madrid 1-3 si Jordi Roura, interimarul catalanilor, are nevoie de o minune pentru a-si revitaliza, in trei zile si jumatate, baietii in conditiile in care pentru catalani urmeaza doua meciuri de foc: sambata cu Real Madrid, in campionat, iar saptamana viitoare cu AC Milan, returul din UEFA Champions League.

[youtube]oK7GGzBwSzI[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger