AcasăSPORTReal Madrid a făcut spectacol pe terenul Barcelonei: 3-1 pentru echipa lui...

Real Madrid a făcut spectacol pe terenul Barcelonei: 3-1 pentru echipa lui Zidane în „El Clasico”

ZinedineReal Madrid a făcut spectacol pe terenul Barcelonei: 3-1 pentru echipa lui Zidane în "El Clasico"

Real Madrid a învins FC Barcelona cu scorul de 3-1, sâmbătă, în El Clasico, derby-ul campionatului de fotbal al Spaniei, disputat pe Camp Nou, în etapa a 6-a.

Primul El Clasico în pandemie, fără spectatori. Dar, chiar și așa, Barcelona – Real rămâne un super meci, cel mai important show al lumii fotbalului. Fie și în această situație delicată a celor două echipe, dincolo de pandemie.

La catalani, cu un conflict intern ce nu s-a stins încă și două partide consecutive fără victorie în LaLiga (1-1 cu Sevilla, 0-1 cu Getafe). În timp ce madrilenii veneau după două înfrângeri, 0-1 cu Cadiz și 2-3 cu Șahtior.

În repriza secundă, Real Madrid a reuşit să-şi impună jocul, profitând şi de apatia Barcelonei. Lenglet l-a tras de tricou în careu pe Ramos. Munuera nu a văzut 11 metri inițial. Avertizat de VAR, „centralul” a revăzut faza și a dictat penalty. Transformat de nelipsitul Ramos. „Cel mai bun executant de lovituri de pedeapsă al momentului”, cum l-a numit faimosul Antonin Panenka, părintele „scărițelor”, nu a ratat. 1-2 (63).

Intrat în minutul 69 în locul lui Valverde, croatul l-a fentat pe Neto și a punctat elegant, cu exteriorul. 1-3 (90). Final. Astfel, Barcelona – Real Madrid s-a terminat 1-3, într-un El Clasico nebun, cu două goluri marcate în primele 8 minute.

Real Madrid a făcut tiki-taka pe terenul Barcelonei

Real Madrid a reușit veritabile momente de tiki-taka chiar pe stadionul rivalei Barcelona, formația care a inventat acest concept, la începutul reprizei secunde din El Clasico. În minutul 47, Toni Kroos a recuperat o minge, iar madrilenii au legat nouă pase consecutive spectaculoase, fără ca jucătorii catalani să le poată fura balonul. Mai mult, Benzema a semănat panică. A intrat în centru, din dreapta, apoi l-a deschis pe Mendy, care a încercat să-l găsească iar pe francez, cu o centrare.

author avatar
Andrei Ștefan
186 afisari

2 COMENTARII

  1. Ba , Andrei , unde dracu ai vazut tu spectacol al lui Real Madrid pe terenul Barcelonei ? Ala de la VAR a primit un geamantan de bani de la Florentino , la 1-1 a stricat spectacolul si a ingropat Barcelona cu alta smecherie a lui Sergio Ramos . De ce nu esti corect si recunosti ca a fost mizerie de arbitraj ?

  2. Barcelona cu „prostul satului”, de o vreme incoace – MESSI- a jucat ca-n curtea scolii. Exact asa joaca si MARELE DINAMO „nasit” de spanioli si culmea toti vorbesc limba spaniola. Le multumesc ca mi-am adus aminte de vremurile cand bateam si noi o minge grea din piele, care avea in interior o camera pe care o umpleam cu aer bagat cu pompa de bicicleta (cine avea) si incheiata cu un siret deasemenea din piele. Daca aveai fericirea sa sutezi in portiunea aia din minge, noi avand ghete doar in vise, te alegeai cu un semn cu care te mandreai o vreme ca ai jucat si tu fotbal. O tempora…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger