AcasăSPORTReactie dupa falimentul U. Craiova! Adrian Mititelu: "Vom ajunge campionii Romaniei!"

Reactie dupa falimentul U. Craiova! Adrian Mititelu: „Vom ajunge campionii Romaniei!”

Judecatorii de la Tribunalul Brasov au decis, miercuri, sa respinga planul de reorganizare al Clubului de Fotbal Universitatea Craiova si sa trimita in faliment gruparea finantata de Adrian Mititelu.

Afaceristul a precizat ca nu intelege cum Tribunalul Brasov a respins un plan de reorganizare acceptat de toti creditorii si ca decizia magistratilor va fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Brasov.

In cazul in care oficialii Universitatii nu vor avea castig de cauza, echipa va fi retrogradata direct in Liga a sasea.

Totusi, Adrian Mititelu are un plan de rezerva pe care mizeaza. „Daca Universitatea intra in faliment, clubul va fi radiat. Vrem sa infiintam o echipa noua si din sezonul viitor sa intram direct in Liga a doua. Cei de la FRF au interesul sa ne accepte pentru ca din cauza lor am intrat in faliment. Iar interesul FRF este ca paguba pentru noi sa fie cat mai mica” a fost mesajul clar al lui Adrian Mititelu intr-o interventie avuta la Sport.ro.

Afaceristul este increzator in echipa pe care urmeaza sa o infiinteze si chiar are curajul sa sustina ca „vom ajunge campionii Romaniei. O sa vedeti ca echipa asta va castiga titlul, cu mine patron”.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger