AcasăSPORTReacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona...

Reacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona Halep a „ieşit” pozitiv la testul anti-doping

Simona Halep Reacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona Halep a "ieşit" pozitiv la testul anti-doping

Toni Iuruc și Simona Halep au divorţat recent, după ce au fost căsătoriţi numai un an de zile, iar fostul soț al sportivei a oferit prima reacție după anunțul apărut în cursul zilei de vineri.

Vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping l-a luat prin surprindere și pe Toni Iuruc. Fostul partener de viață al sportivei a declarat că nu știa absolut nimic despre acest lucru, însă nu a dorit să comenteze prea multe pe marginea acestui subiect.

Halep, obsedată să nu greşească

Potrivit fostului partener al sportivei, Simona Halep era foarte minuţioasă în privinţa carierei şi foarte concentrată să nu facă o eroare, nici cât de mică.

Toni Iuruc este sigur că Simona Halep nu s-ar fi dopat niciodată și a dezvăluit cum încerca să se protejeze în perioada în care a fost alături de el.

Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun No comment. Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani.

Simona era obsedată să nu greșească. Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine”, a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

La ce se foloseşte Roxadustat

Simona Halep a fost testată pozitiv cu Roxadustat, la o probă recoltată la US Open, competiție la care a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Roxadustat se folosește împotriva anemiei, este un inhibator al prolil-hidroxilazei HIF și stimulează producția endogenă de eritropoietină și producția de hemoglobină și celule roșii din sânge.

Sportivii pot folosi această substanță pentru a crește oxigenarea mușchilor, astfel crescând și rezistența la efort fizic.

author avatar
Andrei Ștefan
612 afisari

14 COMENTARII

  1. ”a dezvăluit cum încerca să se protejeze în perioada în care a fost alături de el.” Adica el ejacula pe bucile ei sau pe buric si nu in ea? C oitus intreruptus sau jumatate f utai in pi zda si jumatate laba?

    • Efectul serurilor experimentale ,despre care toți tac mâlc ,în loc sa iasă și sa recunoască c,au făcut ravagii printre sportivi

      • Îți pare rău de nația urâtă de machidoancă? MAI ȘI LĂUDA DOZELE, JIGODIA. SĂ PRIMEASCĂ CEEA CE MERITĂ!!!

      • ZIARE.COM A TERFELIT-O PE SIMONA HLEP IN CINZECI DE ARTICOLE . ALTCEVA NU STIU SA MAI PUBLICE . TRAIESC DIN NECAZURILE ALTORA

        HIENELE DE FALSI JURNALISTI DE PE ZIARE.COM , SUNT NISTE JEGURI IMUNDE CE SE HRANESC DIN SUFERINTELE , NECAZURILE SI NENOROCIRILE ALTORA
        ACESTI VIERMI DE KAKAT CE MISUNA PE SITE-UL ZIARE.COM SUNT GUNOAIELE SI DEJECTIA SOCIETATII , ULTIMII ANALFABETI CE IMPUT VIATA ROMANILOR CE S-AU SATURAT DE PROPAGANDA LOR INFECTA DE TIP COMUNIST
        AFARA CU ACEST JEG DIN PRESA ROMANEASCA

  2. Cine-i iuruc ăsta? Știm, e o nație urâtă ca și halepa sau berbecali dar, altceva, cine e el?

  3. Ar trebui să ne intereseze numai performanțele sportivilor, nu viața personală. Este de apreciat că un domn își apără ex-soția. Dacă se va dori, se va afla adevărul în acest caz. Să sperăm că Simona Halep este bine și va trece cu bine peste problemele de sănătate.

  4. Eu nu cred ca agentia care a efectuat testul si a dat publicitatii rezultatele isi permite sa vorbeasca prostii, s-ar discredita in fata tuturor. restul e poveste pentru copiii de gradinita -adica nu cred, nu stiu , e imposibil, eu niciodata n-am …etc.

  5. Pai si prostanii doctori nu stiau asta? Cum sa se dopeze Simona cand ea si-a taiat sanii sa faca performanta. Un medic sportiv trebuie sa stie substantele ca pe Tata Nostru. Simona sa dovedeasca ca a luat pt boala si scapa daca nu revine dupa 1 an ca Sarapova. Macar rusii o fac din constiinta.

  6. La cat de proaste sunt turneele unul dupa altul fara pauze mai ales US OPEN nu castigi nici cu perfuzii la tubul de la sifoane.
    TREBUIE PUSE MAX 2-3 TURNEE LA 3 LUNI. CE DRACU SE JOACA CUPA EUROPEANA DE GIMNASTICA SAPTAMANAL? Ce tampenie fiecare tara cu cate 10 turnee.

  7. Ce încredere să mai ai în agențiile lor de testare când toți au promovat covaxul și acum mor sportivi pe capete?? Niște jigodii sataniste!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger