AcasăSPORTReactia stelistilor dupa decesul tanarului fotbalist dinamovist

Reactia stelistilor dupa decesul tanarului fotbalist dinamovist

Rivalitatile de pe teren se dau uitarii intr-o clipa cand vine vorba despre dramele umane. Iar cea mai clara dovada a acestui lucru este mesajul pe care l-au transmis reprezentantii clubului din Ghencea, dupa anuntul tragic al plecarii dintre cei vii a mijlocasului dinamovist Patrick Ekeng.

O dovada indiscutabila de fair-play si, pana la urma, de omenie, intr-un moment foarte dificil pentru clubul alb-rosu, pentru fotbalul autohton in general, dar mai ales pentru sotia si apropiatii lui Ekeng. Inca de noaptea trecuta, pe pagina oficiala de pe o retea de socializare a clubului Steaua au fost postate cateva randuri cu ganduri adresate atat dinamovistilor, cat si apropiatilor sportivului.

Totul dupa ce s-a aflat ca tanarul Ekeng a pierit la spital, la doar 26 de ani, dupa ce s-a prabusit, din senin, pe gazonul din Stefan cel Mare, catre finalul meciului pe care Dinamo l-a jucat cu Viirorul Constanta.

Va prezentam in cele ce urmeaza, integral, mesajul postat de stelisti pe contul oficial de Facebook al clubului de fotbal:

„Dumnezeu sa te odihneasca, Patrick Ekeng!

FC Steaua Bucuresti isi exprima regretul si profunda tristete pentru trecerea in nefiinta a jucatorului celor de la FC DINAMO BUCURESTI, Patrick Claude Ekeng, la varsta de doar 26 de ani.

Clubul nostru isi manifesta in mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum si pentru colegii si antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment socant, petrecut pe terenul de fotbal!

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”

sursa foto: Facebook/FC Steaua

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger