AcasăSPORTReactia Simonei Halep dupa ce s-a anuntat ca Ponor va purta tricolorul...

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a anuntat ca Ponor va purta tricolorul la Rio

Desi a admis ca nici acum nu s-a decis daca va merge sau nu la Rio, subliniind si la intoarcerea de la Wimbledon ca va sta de vorba cu medicii si abia apoi va lua o decizie, Simona nu a ascuns, insa, faptul ca ar fi crezut ca va fi ea sportivul desemnat sa poarte tricolorul, in fruntea delegatiei autohtone care va ajunge luna viitoare la Olimpiada de vara.

Intrebata, pe aeroport, cum a primit vestea ca Ponor a fost anuntata din directia Comitetului Olimpic drept portdrapelul Romaniei la JO 2016, si nu Simona sau Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume in 2015, Halep a admis ca se astepta ca decizia sa fie alta. „Am auzit. Si eu ma gandeam ca voi fi eu sau Neagu. Cred ca Neagu merita, din punctul meu de vedere. Dar decizia a fost luata. Ii felicit si o felicit si pe Catalina Ponor, ca este o mare onoare sa porti drapelul, sa fii portdrapel la Rio”, s-a rezumat sa comenteze sportiva aflata pe locul 5 WTA, la intoarcerea de la Londra, dupa ce a parasit Wimbledon-ul in faza sferturilor.

Pe de alta parte, Catalina Ponor a primit vestea cu mare bucurie, lucru pe care l-a facut public printr-un mesaj postat miercuri seara pe Facebook. „Astazi (miercuri-n.r) am aflat ca imi voi reprezenta tara la Rio si ca voi fi singura gimnasta din istoria Romaniei care va purta drapelul la Olimpiada. Doar simplul fapt ca astern cuvintele acestea aici, pe Facebook, imi face inima sa bata mai repede. Parca bate cat in toate momentele minunate de pana acum, pe care mi le-a oferit gimnastica (…) Daca as putea, l-as ridica atat de sus, sa atinga cerul si sa il tina lumea minte. Dar nu o sa pot fizic, asa ca voi da totul in competitie”, a marturisit constanteanca in varsta de 28 de ani revenita in activitatea competitionala tocmai pentru a participa la Rio.

Incheiem prin a va aminti faptul ca Olimpiada de vara se va desfasira in perioada 5-21 august.

sursa foto: facebook.com/simonahalep

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger