AcasăSPORTREACTIA nemaipomenita a lui Gigi BECALI dupa victoria STELEI in fata lui...

REACTIA nemaipomenita a lui Gigi BECALI dupa victoria STELEI in fata lui AJAX! (VIDEO)

Patronul din Ghencea a fost mai mult decat multumit de rezultatul obtinut de stelisti in fata legendarei Ajax. Steaua a invins joi seara echipa din Amsterdam, scor 4-2 la penalty-uri, reusind o calificare de senzatie in optimile Europa League. Recatia lui Becali de dupa meci este cu adevarat speciala!

Chiar daca spune ca nu a suportat usor tensiunea partidei, patronul stelist i-a multumit Divinitatii pentru ca i-a ascultat rugaciunile, iar Steaua a ajuns in optimile Europa League. „Mi-a dat Dumnezeu asa… m-a tinut pana la final, la 11 metri! Am plans cu lacrimi de rugaciune, i-a multumit lui Hristos cu lacrimi! Este o calificare mai importanta decat cea cu Valencia, pentru ca este o situatie mai dificila pentru mine!”, a declarat Becali la Digi Sport.

[youtube]qyI0TWGe2lw[/youtube]

Scorul partidei Steaua-Ajax arata 2-0 dupa cele 90 de minute de joc. Departajarea s-a facut la loviturile de la 11 metri. Echipa lui Reghecampf a reusit sa triumfe pe National Arena, scor 4-2, si sa se califice in optimile competitiei, faza in care o va intalni pe Chelsea.

Citeste si : Steaua este in optimile Europa League, dupa un meci de infarct cu Ajax. Sa vina Chelsea!

2.518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger