AcasăSPORTReactia nebuna a unui handbalist. Si-a dat chilotii jos dupa ce a...

Reactia nebuna a unui handbalist. Si-a dat chilotii jos dupa ce a fost pupat pe obraz! (VIDEO/ FOTO)

Italiano-austriacul Ivan Stuffer, unul dintre cei mai cunoscuti handbalisti din campionatul Italiei, a fost eroul ultimei etape.

In timpul meciului dintre Brizen si Bolzano, Stuffer si-a pierdut mintile, dupa ce a fost pupat pe obraz de adversarul direct, Pasquale Maione.

Momentul de la care a pornit intregul incident

Probabil speriat ca Maione atenteaza la … sexualitatea sa, Stuffer si-a trantit adversarul de podea, iar apoi a parasit suprafata de joc.

Stuffer si-a dat chilotii jos

Recitalul a continuat pe marginea terenului, unde Stuffer si-a dat sortul jos si a inceput sa-si mangaie organele sexuale pentru a-si demonstra barbatia.

Handbalistul a facut gesturi obscene

In plus, Stuffer a urcat in tribuna si a inceput sa scandeze alaturi de fani. Gesturile sale l-au costat pe handbalist o suspendare de doua etape si o amenda drastica.

[youtube]1-k-rUvtmgM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger