AcasăSPORTReacția lui Ilie Năstase după de ministrul Novak n-a recitat imnul României:...

Reacția lui Ilie Năstase după de ministrul Novak n-a recitat imnul României: „Nu prea e normal ca…”/Imaginile incredibile – VIDEO

Reacția lui Ilie Năstase după episodul INCREDIBIL cu ministrul Novak: „Nu prea e normal ca...” - VIDEO (sursa foto: fanatik.ro)

Imaginile cu ministrul Sportului din Guvernul Ciucă surprinse într-o emisiune televizată, după ce moderatorul i-a propus să recite versurile imnului României, au fost îndelung comentate în ultimele ore.

O parte dintre cei care au văzut imaginile au interpretat că oficialul guvernamental pur și simplu nu ar fi știut versurile imnului „Deșteaptă-te, române!”, alții că pur și simplu ministrul Sportului a refuzat să le recite la TV.

Năstase: „Nu prea e normal ca un ministru să nu cunoască versurile imnului”

Ilie Năstase, unul dintre cele mai cunoscute nume din sfera tenisului românesc la nivel mondial, s-a ferit să comenteze prea mult pe marginea acestui episod, dar chiar și așa a dat de înțeles că nu i se pare normal ca un ministru să nu știe versurile imnului.

Nu comentez că nu ştiu, întrebaţi-l pe el (n.r. – pe Eduard Novak). Nu mă bag… Nu prea e normal ca un ministru să nu cunoască versurile imnului. Dar nu pot să îmi dau eu cu părerea, cine l-a pus pe dânsul acolo ar trebui să îl întrebe”, a declarat Năstase, citat de ziare.com.

Explicațiile ministrului Sportului

Reacția legendarului Ilie Năstase a venit după ce Eduard Novak însuși a căutat să vină cu explicații, într-un mesaj postat pe Facebook, duminică seară târziu, pe 15 mai. „Domnule Dan Bucura,

Vă mulțumesc pentru că m-ați invitat la emisiune, însă m-am simțit penibil ca, în calitatea mea de singur campion paralimpic și mondial al României, căruia i s-a cântat și care a cântat Imnul țării în atâtea competiții, să fiu pus să recit ca un copil.

Cu siguranță, dacă aș fi recitat, nu s-ar fi rezolvat problema de fond a sportului românesc”, a scris Novak, pe rețeaua de socializare amintită, ministrul postând și câteva imagini din emisiunea respectivă.

Imagini cu momentul din emisiunea TV

Ministrul Sportului a fost rugat, într-o emisiune difuzată de postul B1TV, să recite versurile imnului. „O să încep eu, continuați dumneavoastră! „Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte / În care te-adânciră barbarii de tirani”. Vă rog…”, a fost auzit spunând moderatorul emisiunii, către ministrul Eduard Novak.

Oficialul din Guvern zâmbit, dar nu a și recitat din versurile imnului.


author avatar
Andrei Coman
567 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger