AcasăSPORTReactia lui Dumitru Dragomir, fostul presedinte LPF: "M-au invins curvele pe care...

Reactia lui Dumitru Dragomir, fostul presedinte LPF: „M-au invins curvele pe care le-am ajutat!”

Infrant in lupta pentru sefia LPF, Dumitru Dragomir a avut o reactie de bun simt, dar si cateva derapaje clasice.

Fostul presedinte al LPF s-a recunoscut invins, dar a precizat ca „Gino Iorgulescu m-a batut si pe valoare, dar m-a batut si pentru ca politicul a lucrat intens … si miercuri seara, si joi, si inainte”.

Dumitru Dragomir s-a declarat multumit ca pleaca, de la sefia LPF, cu buzunarele pline, reprezentantii cluburilor aproband actiunea conform careia Mitica va incasa 10 salarii compensatorii, respectiv 150.000 de euro, in total. „Pai daca depun banii astia la banca, traiesc fericit, din dobanzi, pana la adanci batraneti. Dar fiti fara grija. Voi merge la un post de televiziune si voi spune totul, si voi munci. Nu pot sa stau de o parte, dar nici nu mai vreau sa mai merg la vreun club. Am fost toata viata vultur, nu pot sa fiu porumbel” a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul presedinte al LPF i-a atacat dur pe reprezentantii cluburilor care au votat impotriva lui, desi afirmau, in prealabil, ca-l vor sustine. „Intr-adevar, astazi m-au invins si curvele. Oamenii aia pe care i-am sustinut la greu, iar acum s-au intors impotriva mea. Nu pot sa va spun, deocamdata, ce si cum. O sa va spun cand o sa ajung la un post de televiziune. Dar sigur, Gheorghe Stefan (n.r. – presedintele echipei Ceahlaul Piatra Neamt) nu este unul dintre acei oameni. El a fost fair-play. A anuntat de la inceput ca-l sustine pe Gino si i-a facut lobby. Altii au zis ca ma sustin si astazi … au votat impotriva mea” a fost anuntul razboinic al lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a anuntat ca nu-l va ataca pe Gino Iorgulescu, ba chiar il va sustine pentru ca acesta sa tina fotbalul romanesc cel putin la acelasi nivel, urmand sa-i paseze inclusiv proiectul sau pentru drepturile tv, care ar urma sa fie cedate prin negocieri directe, fara licitatie.

Mandru ca a stat 17 ani la conducerea LPF, Dumitru Dragomir sustine ca era timpul sa se mai ocupe si de alte probleme, urmand ca, pentru el, prioritatea sa fie familia. „Am avut nepotii in spital, bolnavi, si nu am putut sa-i vizitez pentru ca am fost ocupat tot timpul. De acum inainte familia va fi pe primul plan, am neglijat-o prea mult in astia 17 ani” a afirmat Dumitru Dragomir.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger