AcasăSPORTReactia FABULOASA a lui Gigi Becali, dupa victoria Stelei in meciul cu...

Reactia FABULOASA a lui Gigi Becali, dupa victoria Stelei in meciul cu Chelsea!

Patronul stelist a fost in al noualea cer, joi seara, dupa victoria echipei sale in fata titratei Chelsea Londra, scor 1-0. Gigi Becali a spus ca nu a avut emotii cu privire la rezultat si i-a multumit lui Divinitatii pentru ajutor.

Becali a avut incredere in jucatorii sai si spune ca Steaua a fost peste Chelsea, asa ca merita sa castige. “E o victorie mare, Steaua e o echipa mare. Nu am avut mari emotii, pentru ca tot asteptam sa o vad pe Chelsea. (…) Ei n-au miscat, n-au avut nici o faza acolo. Terry s-a „terizat” pe acolo, Mata s-a „matizat”, Hazard s-a „hazardat”…deci nimic. Regina Europei e Steluta”, a declarat patronul stelist, potrivit Sport.ro.

Gigi Becali e convins ca si la Londra echipa sa va triumfa si e sigur de calificare! “Steaua nu mai poate fi invinsa” a adaugat, mandru, latifundiarul din Pipera.

Steaua a reusit un rezultat de senzatie, joi seara, in meciul cu Chelsea. Echipa antrenata de Reghecampf a trecut cu 1-0, gol marcat de Rusescu, din penalty, de formatia londoneza. returul se va juca in Anglia, pe 14 martie.

Citeste si: Fotbal: Steaua – Chelsea 1-0 Pac, pac, i-au executat! (VIDEO)

Steaua – Chelsea, MECIUL ANULUI! Afla tot ce se intampla LIVE!

1.075 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger