AcasăSPORTReactia antrenorului Piturca, dupa infrangerea din meciul GRECIA-ROMANIA! "Nu credeam ca..."

Reactia antrenorului Piturca, dupa infrangerea din meciul GRECIA-ROMANIA! „Nu credeam ca…”

Piturca a laudat jocul adversarilor tricolorilor, dupa partida de vineri seara, incheiata 3-1 pentru eleni si a precizat ca elevii sai au gresit la fazele fixe. Selectionerul a declarat, totodata, ca nu se astepta ca echipa antrenata de el sa primeasca trei goluri in confruntarea de pe stadionul din Pireu.

Odata meciul GRECIA-ROMANIA incheiat si sperantele microbistilor intr-o victorie a tricolorilor, pe terenul adversarilor, risipite, tehnicianul nationalei a facut o analiza „la cald” a meciului. Recunoscand superioritatea fotbalistilor lui Santos in partida de aseara si punctand si slabiciunile elevilor sai, Piturca a subliniat ca acum e important ca baietii din nationala sa se concentreze pe jocul din returul de marti, de la Bucuresti, si nu primeasca gol. „Grecia a facut un joc excelent. Ma asteptam sa ne puna probleme, au jucatori care pot face diferenta. Totusi, nu credeam ca primim trei goluri!”, a afirmat selectionerul, citat de gsp.ro.

Selectionata Romaniei a pierdut, vineri seara, infruntarea din prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia. Gazdele au marcat de trei ori- Mitroglu (minutele 14 si 66) si Salpingidis (minutul 20), in timp ce golul de onoare al tricolorilor a fost inscris de Bogdan Stancu, in minutul 19. Grecia si Romania vor juca returul marti, pe National Arena, din Capitala.

352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger