AcasăSPORTReactia antrenorului lui Napoli cand s-a pomenit cu Vlad Chiriches in vestiar:...

Reactia antrenorului lui Napoli cand s-a pomenit cu Vlad Chiriches in vestiar: Tu cine mai esti?

Chiriches va avea concurenta serioasa la Napoli

Transferul internationalului roman Vlad Chiriches la SSC Napoli a fost realizat peste capul antrenorului Maurizio Sarri, anunta presa italiana.

Chiriches va avea concurenta serioasa la Napoli

Tehnicianul napoletanilor nu s-a ferit recunoasca faptul ca nimeni nu l-a intrebat in legatura cu oportunitatea achizitionarii acestui fotbalist. „Intr-adevar, doream un fundas, dar…”, a reactionat Sarri, ieri, intr-o conferinta de presa.
Intrebat ce parere are despre ultimul jucator adus la Napoli, Maurizio Sarri a declarat ca habar n-are cine este romanul cumparat de la Tottenham: „Il cunosc foarte putin pe… Chiriches?! L-am vazut intr-o jumatate de meci. Pare a avea calitati fizice bune, dar nu am o impresie clara despre el, despre jocul sau. Insa, daca l-au ales…”. Conform presei din „Cizma”, Vlad Chiriches (25 de ani) va semna un contract pe trei sezoane cu SSC Napoli, cu un salariu anual de 1,5 milioane de euro. Concurenta in defensiva „alb-albastrilor” este una infernala, cu sapte fundasi in lotul pregatit de Maurizio Sarri: Raul Albiol, Henrique, Faouzi Ghoulam, Kalidou Koulibaly, Ivan Strinic, Camilo Zuniga si Christian Maggio.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger