AcasăRecomandariRCS&RDS da in judecata Liga lui Gino!

RCS&RDS da in judecata Liga lui Gino!

Liga Profesionista de Fotbal a cedat drepturile tv aferente Ligii 1 companiei malteze Intel Sky Broadcast fara a organiza vreo licitatie, amanunt pe care il reclama acum RCS&RDS.

Drepturile tv ale Ligii 1 au adus nori negri in viata lui Gino Iorgulescu

Stirea conform careia Look TV si Transilvania Live – posturile care au anuntat ca vor transmite meciurile din Liga 1 – s-au inteles cu Digi Sport pentru retransmisia partidelor de fotbal s-a dovedit a fi un mare fas. Ieri, intr-un comunicat de presa, conducerea RCS&RDS a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul Concurentei impotriva Ligii Profesioniste, „intrucat vanzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a facut cu incalcarea legislatiei concurentei”. Concret, gigantul media reclama faptul ca Liga lui Gino Iorgulescu nu a organizat niciun fel de licitatie in momentul in care a cedat drepturile tv catre Intel Sky Broadcast, o necunoscuta societate din Malta infiintata in toamna anului trecut.
Trustul patronat de Zoltan Teszari subliniaza ca „nu am fost contactati de catre Liga Profesionista de Fotbal, de catre reprezentantii posturilor de televiziune Look TV si Transilvania Live sau de catre reprezentantii firmei Intel Sky Broadcast.  Mentionam ca RCS&RDS nu a virat nicio suma de bani, nu a semnat niciun contract si nu se afla in negocieri sau discutii cu Liga Profesionista de Fotbal, cu niciuna dintre televiziunile sau cu firma mentionata mai sus”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger