AcasăSPORTRazvan Lucescu: "Vom castiga cu Bosnia!"

Razvan Lucescu: „Vom castiga cu Bosnia!”

Selectionerul Razvan Lucescu este optimist in privinta meciului de vineri cu Bosnia. Conditia unei victorii este ca Mutu si Marica sa fie in forma buna la ora meciului.

„Maine vor juca doua echipe care-si vor propune acelasi lucru, victoria, iar Bosnia este o echipa foarte buna, tehnica. Noi putem compensa prin agresivitate si determinare. Va fi o diferenta foarte mare de abordare din punct de vedere al curajului si al increderii fata de ce a fost in Bosnia. Vom avea publicul de partea noastra, Bosnia va avea de infruntat o presiune foarte mare”, a declarat Lucescu, intr-o conferinta de presa.

„Va fi foarte importanta evolutia celor doi atacanti, Mutu si Marica. Aici ma refer si la faza de aparare, pentru ca avem nevoie de ajutorul lor. Ambii au calitate si pot rezolva fazele de atac, dar va fi foarte importanta colaborarea lor in momentul in care pierdem mingea. Bosnia te poate pune in dificultate daca o lasi sa joace. Totusi, sunt convins ca vom castiga maine. Chiar daca suntem prosti sau buni, avem nevoie de sprijinul fanilor”, a spus Razvan Lucescu, inaintea meciului in care Romania are neaparat nevoi de victorie pentru a mai pastra sanse de calificare la turneul final al europenelor.

Meciul RomaniaBosnia se disputa vineri, pe Stadionul Valentin Stanescu din Giulesti, de la ora 21 si este transmis in direct de TVR1 si DolceSport. Interesul publicului pentru meci este foarte mare: joi dupa amiaza biletele erau aproape epuizate.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger