AcasăSPORTRazvan Lucescu s-a mutat in supervila de 4 milioane de euro

Razvan Lucescu s-a mutat in supervila de 4 milioane de euro

Tehnicianul Rapidului este din nou rezident in Cartierul Francez din Bucuresti, asta dupa o pauza de patru ani, timp in care supervila sa a fost in reparatii.

Asa arata casa dupa renovare

Fostul selectioner are un motiv in plus de bucurie, dupa ce sambata si-a (re)inaugurat casa din Cartierul Francez, un imobil situat pe strada Aron Cortus, complet renovat. Razvan Lucescu a pus la punct toate detaliile pentru ca noul camin sa fie perfect, sub atenta observatie a parintilor Mircea si Neli Lucescu. Imobilul de 4 milioane de euro are trei etaje, casa fiind proiectata astfel incat fiecare membru al familie sa beneficiezte de cate unul. Razvan si sotia lui, Ana, vor locui la parter si etajul 1, iar Marilu (19 ani) si Matei (17 ani) vor beneficia de celelalte doua. Noua casa al Lucestilor este utilata cu piscina si lift, vila fiind dotata cu facilitati ultramoderne. In ultimii patru ani, Razvan Lucescu a locuit intr-un superb complex de apartamente, pe strada Grigore Mora, vizavi de sediul TVR.

Vecin lui Olaroiu

Oli si Razvan sunt despartiti doar de un gard

Cel mai cunoscut vecin al antrenorului Rapidului este Cosmin Olaroiu, care locuieste gard in gard cu Lucescu jr. Pe vremea cand Steaua si Rapid jucau sfert de finala in Cupa UEFA, cei doi isi faceau diverse „arogante”, Razvan etalandu-si Cupa Romaniei la geamul care dadea spre curtea lui Oli, iar antrenorul Stelei steagul gruparii din Ghencea.

Nebun dupa fotbal

Pana sa se intoarca la vila din Cartierul Francez, Razvan a avut o mare dorinta: sa poata vedea toate meciurile de fotbal la televizor. Astfel, tehnicianul s-a ocupat personal sa fie instalate antene parabolice pentru Digi si Dolce, dar si pentru mai multe posturi din strainatate, el dorind sa aiba la dispozitie toate campionatele importante din lume.

Regele imobiliarelor, pe numele sotiei

Razvan si Ana Lucescu si-au vazut visul implinit

Familia Lucescu jr. a preluat modelul batranilor, si a investit in zona imobiliara. Prin intermediul sotiei sale, Razvan detine o vila pe strada Londra, una pe Titulescu, alta pe Barbu Iscovescu si un apartament pe Piscul Sadovei. Imobilul in care Lucestii au locuit pana sambata, cel de pe strada Grigore Mora, apartine „babacilor” Mircea si Neli. Tehnicianul de la Sahtio Donetk are in properietate alte cinci imobile in Sectorul 1.

author avatar
Sebastian Stan
3.812 afisari

2 COMENTARII

  1. nu m-ar deranja absolut deloc sa am si eu o astfel de vila:))…oricum bravo lor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger