AcasăSPORTRazvan Lucescu ridica osanale in Qatar: „Multumesc Armatei pentru aceasta echipa!”

Razvan Lucescu ridica osanale in Qatar: „Multumesc Armatei pentru aceasta echipa!”

Lucescu jr. isi felicita jucatorii pentru victoria cu Al Arabi

Duminica seara, Lucescu jr. a obtinut a patra victorie consecutiva in Qatar, prilej cu care antrenorul roman a tinut sa elogieze aportul Fortelor Armate la construirea unei echipe performante, la fel cum multumea tatal sau, pe vremuri, Ministerului de Interne, pentru sustinerea gruparii Dinamo.

Lucescu jr. isi felicita jucatorii pentru victoria cu Al Arabi

Dupa o perioada destul de dificila, in care se discuta chiar demiterea tehnicianul Razvan Lucescu de la conducerea gruparii El Jaish, romanul a reusit sa redreseze corabia, bifand duminica seara, in fata formatiei Al Arabi, a 4-a victorie consecutiva in Qatar, dupa succesul in campionat cu Al Khor (3-2) si victoriile din cupa cu SC Qatar (4-0) si Al Kharitiyath (3-1).

Alaturi de translatorul sau de la El Jaish

Victoria cu 3-0 in fata lui Al Arabi a adus trupa lui Razvan pe locul 3 in Stars League, la sase puncte in spatele liderului Al Sadd. Lucescu radia de bucurie dupa izbanda de la Doha, la finel el tinand sa multumeasca, in primul rand, celor care l-au angajat. „Am reusit un meci foarte bun si ne-am asigurat victoria inca din prima repriza. Multumesc Armatei pentru ca a adus acesti jucatori cu care sa ne batem la campionat. Fotbalistii mei isi doresc enorm sa schimbe situatia din clasament”, a declarat antrenorul roman. Pentru El Jaish urmeaza un nou meci acasa, vineri, cand vor intalni pe Al Wakrah.

author avatar
Sebastian Stan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger