AcasăSPORTRazvan Lucescu preia Sahtior!

Razvan Lucescu preia Sahtior!

Razvan Lucescu.

In urma cu circa doua saptamani, pana sa vina in tara pentru alegerile prezidentiale de la FRF, Mircea Lucescu si-a facut timp sa-l viziteze in Ucraina pe bunul sau prieten Rinat Ahmedov. Intre cel mai mare antrenor roman si miliardarul lui Sahtior s-a cimentat o relatie de prietenie in cei 12 ani petrecuti pe „banca” minerilor, astfel ca o asemenea intalnire n-ar trebui sa mire pe nimeni.

Razvan Lucescu

N-ar trebui, dar uite ca totusi a facut-o! Presa ucraineana a scormonit subiectul si-n weekendul recent incheiat a dezvaluit scopul neasteptatei debarcari a lui Lucescu pe malurile Donului. Se pare ca, la insistentele omului de afaceri, „Il Luce” a venit sa-i prezinte propunerea sa pentru postul de antrenor principal la Sahtior din vara, dupa ce portughezul Paulo Fonseca va parasi echipa. Ca un veritabil magician, Lucescu a scos din joben numele …Lucescu! Razvan Lucescu.

Dinastia romanilor la Donetk

Dupa 12 ani de Mircea Lucescu, la Sahtior se pregateste inscaunarea lui Razvan pentru o perioada lunga de timp. Cunoscut ca un antrenor dedicat, tehnicianul lui PAOK are toate sansele sa faca o frumoasa cariera la Donetk, mai cu seama ca miliardarul Rinat Ahmedov ii va pune la dispozitie absolut toate resursele financiare necesare pentru marea performanta.

„Razvan Lucescu va fi noul antrenor al lui Sahtior. In acest moment, romanul de la PAOK este favoritul conducerii clubului”, noteaza presa din Ucraina, care prezinta transferul drept marea „bomba” a verii in fotbalul ucrainean.

PAOK, o poveste frumoasa cu final trist

Poate doar la Rapid Bucuresti sa se mai fi simtit Razvan Lucescu atat de atasat de fani si jucatori precum este la PAOK. „Regele Salonicului”, asa-i vorbesc suporterii si ziaristii dupa numai un singur sezon pe banca „alb-negrilor”. Desi a facut minuni cu o echipa lipsita de superstaruri, munca lui Lucescu jr. a fost spulberata de comisiile din capitala Atena. Razvan a cazut victima unei istorice rivalitati intre regiunile Salonic si Atena, iar AEK si Olympiakos n-au pregetat in a-l executa pe antrenorul roman.

author avatar
Cristina Elvira
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger