AcasăSPORTRazvan Lucescu: "Obiectivul meu este titlul cu Rapid!"

Razvan Lucescu: „Obiectivul meu este titlul cu Rapid!”

Razvan Lucescu vrea sa aduca in Giulesti cel de-al 4-lea titlu din istoria Rapidului

Noul antrenor al Rapidului vrea sa castige totul pe plan intern si sa repete performantele realizate in 2006 in Europa, cand s-a oprit cu echipa in „sferturile” Cupei UEFA.

Razvan Lucescu vrea sa aduca in Giulesti cel de-al 4-lea titlu din istoria Rapidului

George Copos a tinut sa precizeze, ieri, ca Razvan Lucescu nu are stipulat in contract obligativitatea castigarii titlului in primul an de mandat: „Spun cu tarie ca Razvan nu are drept obiectiv castigarea campionatului”. Surpriza vine, insa, din partea tehnicianului, fostul selectioner anuntand ca personal si-a stabilit obiectivul de a termina pe primul loc in sezonul viitor: „Din punctul meu de vedere, Rapid trebuie sa castige titlul in Liga 1, Cupa Romaniei si sa ajunga cat mai departe in cupele europene. Nu e stipulat in contract, dar este obiectivul meu pentru sezonul urmator!”.

Conferinta de prezentare a noului antrenor nu se putea incheia fara ca George Copos sa comita o gafa. Patronul clubului giulestean a declarat ca prima optiune pentru banca tehnica a echipei era portughezul Antonio Conceicao: „Am discutat cu Toni Conceicao sa preia Rapidul, dar ne-am decis sa mergem pe mana lui Razvan dupa victoria ‘nationalei’ cu Bosnia”.

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
71 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger