AcasăSPORTRazvan Lucescu: "Nu ma sperie Steaua!"

Razvan Lucescu: „Nu ma sperie Steaua!”

Razvan Lucescu analizeaza sansele la titlu ale Rapidului

Fostul selectioner al Romaniei este convins ca formatia giulesteana se va califica intr-o cupa europeana la finalul sezonului, pe care-l caracterizeaza drept „cel mai bun din ultimii sapte ani”.

Razvan Lucescu analizeaza sansele la titlu ale Rapidului

Cu toate ca Steaua se afla la doar trei puncte in spatele Rapidului, antrenorul Razvan Lucescu nu da doi bani pe echipa antrenata de Ilie Stan. O demonstreaza ultima remarca facuta de tehnicianul giulestean la adresa rivalilor: „Nu ma sperie deloc Steaua! Imi pare bine ca sunt acolo sus, pentru ca e o trupa cu motivatie. Era logic ca Steaua sa castige la Mioveni, dar la Cluj era mai greu… Vad ca s-a format, deja, un grup in fruntea clasamentului care pare ca s-a desprins de restul plutonului. E bine, asa avem un loc de cupa europeana asigurat, chiar daca matematic inca nu s-a decis nimic”.

In alta ordine de idei, Lucescu jr. a facut referire si la argentinianul Sotelo, ultimul transfer al Rapidului: „Urmand sa jucam din trei in trei zile, conducatorii au considerat ca mai avem nevoie de un jucator. Un antrenor nu se poate plange cand mai vine un jucator la echipa, deci nu e adevarat ce s-a scris prin presa, cum ca nu l-am cerut eu pe Sotelo. Mi s-a spus din timp ca va veni la echipa si ma bucur, chiar daca l-am luat cam tarziu, dupa doua etape”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger