AcasăSPORTRazvan Lucescu: La volan era sotia mea

Razvan Lucescu: La volan era sotia mea

In ziua in care tatal sau a fost externat din spital, fiul Razvan s-a trezit azvarlit intr-un scandal de proportii. Fostul selectioner este acuzat ca a provocat un accident rutier, in 1991, in urma caruia si-a pierdut viata o femeie.

Familia Lucescu a fost aparata de Vicentiu Iorgulescu in acest scandal

Un cotidian central a prezentat, ieri, intreaga poveste, publicatia redand marturia tatalui victimei, care afirma ca actualul tehnician al Rapidului conducea autoturismul in momentul impactului. Intamplarea a avut loc pe data de 16 septembrie 1991, in jurul orei 7 dimineata. „Fata a plecat la serviciu. Nici n-a durat un sfert de ora si am fost anuntat ca Gina e lovita de masina. Am crezut ca o fi o mana, un picior. M-am dus repede. Baiatul a ajuns inaintea mea, a pus-o intr-o masina si a plecat la Urgenta. Cand am ajuns si eu acolo, au trecut cu ea imbalsamata. Eu ma interesam sa vad unde e, la ce salon, si ei mi-au dus-o la morga. Cand m-am informat, mi-au zis numai atat «a decedat!». (…) Razvan Lucescu a fost la volan. Martorii care au fost de fata mi-au zis ca el a sarit de la volan si a lasat-o pe nevasta-sa in locul lui in momentul impactului. De ce? Pentru ca el n-avea nici permis si era si baut!”.

Petrecusera la ziua lui Vicentiu

Vicentiu Iorgulescu

Vicentiu, fratele fostului presedinte de la FC National, Gino Iorgulescu, isi serbase ziua de nastere in Snagov, iar printre invitati se numarase in acea seara si Ana Maria si Razvan Lucescu. Vicentiu Iorgulescu a povestit, ieri, cum s-au petrecut lucrurile: „Eu i-am condus pe Razvan si Ana la masina in momentul cand au plecat din Snagov si stiu foarte clar ca ea era la volan si Razvan in dreapta. Ulterior, m-a sunat si pe mine un prieten comun sa imi spuna ce s-a intamplat”.

Razvan: „Sotia mea este o victima a acelui accident”

Lucescu jr. a remis, asearam un comunicat de presa, in care confirma faptul ca atunci, in 1991, sotia Ana Maria se afla la volan: „Sotia mea regreta ca n-a avut nicio posibilitate de a evita accidentul. Victima a traversat printr-un loc nepermis, asa cum s-a constatat si in ancheta. Ii inteleg durerea domnului Miu, dar asta nu-i da dreptul sa arunce cu noroi in familia Lucescu. Desi este nevinovata, si sotia mea este o victima a acelui accident, deoarece nu poate uita acea zi fatidica. De multe ori imi pare rau ca n-am fost eu la volan, dar, de fiecare data, imi dau seama ca nimeni nu putea evita acel accident, tinand cont de faptul ca victima a sarit in fata masinii. Stiu ca mass-media joaca un rol important si ca eu, ca persoana publica, sunt un subiect de presa, insa nu accept sa fiu batjocorit! Si, cu atat mai mult, nu accept ca viata mea, a sotiei mele si a familiei mele sa devina bataie de joc!”, precizeaza antrenorul.

„Il Luce” s-a externat: „O sa mai urc la volan, de ce nu?!”

Iesit, ieri, din spital, tehnicianul echipei Sahtior Donetk a refuzat sa faca vreun comentariu fata de acuzele aparute in presa vizavi de fiul Razvan. Antrenorul de 66 de ani a avut chiar puterea sa glumeasca, declarand ca are un singur regret dupa accidentul de la inceputul acestei luni: „Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa. O sa mai urc la volan, de ce nu!?”. In alta ordine de idei, „Il Luce” le-a multumit medicilor de la Spitalul Universitar din Capitala, „care s-au comportat de o maniera exceptionala si profesionista, cu foarte multa atentie si generozitate. Sunt multumit ca am ales sa ma tratez aici, ma bucur foarte mult ca am ramas in Romania”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger