AcasăSPORTRăzvan Lucescu, infectat cu COVID-19! Antrenorul român de la Al Hilal prezintă...

Răzvan Lucescu, infectat cu COVID-19! Antrenorul român de la Al Hilal prezintă şi simptome îngrijorătoare

razvan-lucescuRăzvan Lucescu, infectat cu COVID-19! Antrenorul român de la Al Hilal prezintă şi simptome îngrijorătoare

Răzvan Lucescu a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de clubul saudit Al Hilal, acolo unde antrenează fiul lui Mircea Lucescu.

Testările medicale au arătat că antrenorul echipei #AlHilal, ‘Razvan Lucescu’, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii„, se arată în comunicatul clubului pe contul în limba engleză, preluat de Agerpres.

Ce simptome prezintă Răzvan Lucescu?

Antrenorul român are dureri mari de cap, febră şi o moleşeală accentuată. Lucescu junior va intra în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Nu este pentru prima oară când pandemia îi provoacă necazuri.

Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei

În septembrie, Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie după ce nu a putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, de la Dubai, din cauza numărului mare de fotbalişti infectaţi cu COVID-19. Al Hilal era calificată în acel moment în optimile de finală.

Consiliul de administraţie a căutat să lucreze asupra unui număr de modalităţi care să păstreze dreptul lui Al Hilal de a evolua fără nicio problemă în acest turneu. Toate aceste cereri au fost respinse de AFC, în ciuda faptului că ne-am confruntat cu circumstanţe care necesitau o mai mare flexibilitate din partea AFC în evaluarea situaţiei„, a precizat clubul din Riad într-un comunicat.

Alte nume importante din sportul românesc care au fost testate pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache, campionul naţional de raliuri Simone Tempestini sau jucătorii de tenis Simona Halep, Ana Bogdan şi Horia Tecău, fostul fotbalist Dănuţ Lupu etc.

author avatar
Andrei Ștefan