AcasăSPORTRazvan Lucescu, imprumutat la Sahtior?

Razvan Lucescu, imprumutat la Sahtior?

Subiectul zilei in fotbalul romanesc il reprezinta posibila rocada la carma gruparii Sahtior Donetk intre tatal Lucescu si fiul sau. Miliardarul Rinat Ahmetov n-a respins categoric varianta.

Razvan ar urma sa se ocupe de Sahtior pe perioada de recuperare a tatalui sau

Ultimul buletin informativ livrat de conducerea Spitalului Universitar din Bucuresti anunta ca „Mircea Lucescu isi continua recuperarea, nu mai are sange in cavitatea toracica, astfel ca i-au fost scoase ambele tuburi de dren. Daca urmatoarele analize vor fi bune, se poate lua in calcul externarea lui in cursul saptamanii viitoare”. Cu alte cuvinte, fracturile costale pot fi vindecate si la resedinta proprie, nu numai in rezerva unitatii medicale. Exista, insa, temerea (mai degraba in tabara ucraineana) ca Lucescu va fi apt de munca abia in trei-patru luni, un termen mult prea indepartat in viziunea miliardarului Rinat Ahmetov. Astfel a fost lansat pe piata zvonul ca patronului Sahtiorului – revenit ieri in Romania – l-a rugat pe „Il Luce” sa numeasca un „interimar”, iar acesta l-ar fi indicat pe fiul sau, Razvan.

Rapidul s-ar intoarce in ’98

Lucescu, Ahmetov pe holurile Spitalului Universitar

Scenariul prevede o rocada tata-fiu. Razvan sa preia campioana Ucrainei, iar batranul Mircea sa revina la Rapid. O afacere din care cel mai bine ar iesi George Copos. In primul rand, deoarece Mircea Lucescu este un garant al succesului, antrenor de numele caruia se leaga existenta Rapidului modern. In intervalul 1997 – 2000, cat a stat pe banca giulestenilor, „Il Luce” a cucerit toate trofeele posibile (titlul, Cupa si Supercupa), implicandu-se si in construirea bazei de cantonament „ProRapid”.

Ahmetov: „Nu-i exclus!”

Patronul Sahtiorului s-a aflat, ieri, la cea de-a doua vizita in Capitala, Rinat Ahmetov afirmand ca, deocamdata, nu se pune problema instalarii lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a „minerilor”: „Ma astept ca domnul Lucescu sa se simta mai bine si sa revina la Donetk. Cred ca Razvan are multe de facut la Rapid si ii dorim succes, dar asteptam sa vina domnul Mircea Lucescu, fiindca echipa este antrenata de secunzi. Nu este exclus, insa, ca Razvan sa ajunga odata la Sahtior, fiindca e un antrenor tanar, dar, repet, noi credem ca Mircea Lucescu va ramane multi ani antrenorul nostru”. In alta ordine de idei, in semn de apreciere pentru increderea acordata de miliardarul ucrainean medicilor romani, Ahmetov a primit o placheta din partea conducerii Spitalului Universitar, care simbolizeaza aniversarea a 30 de ani de la infiintarea unitatii medicale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger