AcasăSPORTRazvan Lucescu i-a pus cu botul pe labe pe rusi

Razvan Lucescu i-a pus cu botul pe labe pe rusi

PAOK bate Spartak Moscova in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Antrenorul roman al momentului nu da rateuri prin campionate exotice, nici nu face pase cu jucatori amatori ce ziua muncesc si seara, pe racoare, ies la o miuta, nu, el bate tot ce intalneste in cupele europene. Il cheama Razvan Lucescu, iar miercuri seara le-a dat grecilor palpitatii si rusilor o papara de sa-l tina minte.

PAOK bate Spartak Moscova in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

PAOK face legea la Salonic indiferent de numele adversarului. Este o mentalitate de invingator pe care Lucescu jr. a reusit sa o induca si baietilor sai, care la 0-2 cu Spartak au dezlegat cainii. Si, pana la pauza, PAOK a intrat in avantaj, 3-2 in fata unor moscoviti nu prea obisnuiti cu infrangerile si care, dupa golurile lui Popov (min. 7) si Promes (min. 17), nu lua in calcul una la Salonic. In numai jumatate de ora, Prijovic (min. 29), Limnios (min. 37) si Pelkas (min. 45) au intors soarta meciului si poate pe cea a calificarii in play-off-ul UCL.

La finalul partidei, Razvan Lucescu a comentat: „Diferenta in primele 15 minute a fost facuta de calmul celor de la Spartak, dar si de lipsa increderii in randul jucatorilor nostri. Dupa ce am reusit sa marcam primul gol, am depasit acel blocaj si am inceput sa jucam fotbalul pe care il stim. Am fost agresivi, am facut un presing avansat si atunci cand am avut mingea am stiut cum sa controlam jocul. La fel s-a intamplat si in repriza secunda. Am avut mai multe ocazii de a mari diferenta, dar am avut si noroc la penalty-ul pe care Spartak l-a avut. Respectam echipa pe care o intalnim, stim ca este una puternica, dar mergem la Moscova sa castigam. Aceasta este mentalitatea pe care o avem. Cea mai buna dovada este modul in care am revenit de la 0-2. Inca de la tragerea la sorti am spus ca Spartak este favorita la calificare. Este una din cele mai puternice echipe din Rusia. Campionatul de acolo are un nivel foarte ridicat, se investeste mult si exista jucatori foarte buni cu salarii foarte mari”.

author avatar
Cristina Elvira
456 afisari

2 COMENTARII

  1. Rusii au fost mai buni Grecii lui Lucescu meritau sa piarda Sper sa se intample asta in retur !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger