AcasăSPORTRazvan Lucescu este idol la Doha. Seicii ii pregatesc un contract pe...

Razvan Lucescu este idol la Doha. Seicii ii pregatesc un contract pe viata!

Antrenorul roman Razvan Lucescu si-a asigurat viitorul, tehnicianul lui El Jaish fiind omul numarul 1 in Qatar, in aceasta perioada, dupa ce echipa sa s-a calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei.

El Jaish s-a impus, miercuri seara, cu 3-0, impotriva lui Al Shabab, pe teren propriu, gratie unui hattrick reusit de brazilianul Wagner Ribeiro, vedeta echipei.

In urma acestui rezultat, El Jaish si-a asigurat calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, desi mai este o etapa pana la finalul grupelor.

El Jaish a adunat opt puncte din cinci meciuri si ocupa locul 2 in Grupa A, la doua puncte in urma liderului Al Shabab.

Chiar daca Al Jazira are cinci puncte, gruparea din Emirate nu mai poate urca pe 2 deoarece El Jaish are avantajul meciurilor directe (3-1 si 1-1).

Cu putin noroc, El Jaish ar putea urca chiar pe primul loc pana la finalul grupelor, insa qatarezii sunt oricum deja isterizati de reusita trupei antrenate de Razvan Lucescu.

De altfel, tehnicianul roman, care si-a asigurat o prima de 200.000 de dolari, a fost deja instiintat de Doctorul Al Kuwari, presedintele echipei si secretarul general al armatei qatareze, ca i se vor satisface toate doleantele daca El Jaish va continua pe acest trend ascendent.

Alaturi de El Jaish, in optimile de finala ale Ligii Campionilor s-ar putea califica si Al Ain, formatia antrenata de Cosmin Olaroiu si la care joaca Mirel Radoi.

Totusi, misiunea gruparii din Emirate este una dificila. Al Ain trebuie sa bata in ultima etapa pe Esteghlal Teheran, pe teren propriu, la cel putin doua goluri diferenta, iar Al Hilal sa piarda la Al Rayyan, in deplasare, la cel putin doua goluri diferenta.

author avatar
Cristi Ionita
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger