AcasăSPORTRazvan Lucescu: "El m-a facut sa accept oferta de a prelua pe...

Razvan Lucescu: „El m-a facut sa accept oferta de a prelua pe Petrolul”

Razvan Lucescu a fost prezentat drept noul antrenor principal al formatiei Petrolul Ploiesti, dupa ce Cosmin Contra a plecat in Spania, pentru a semna cu Getafe.

Lucescu junior are un contract valabil pana in vara lui 2015, cu drept de optiune, si, conform unor informatii, va avea un salariu de 12.500 de euro pe luna.

Tehnicianul este incantat sa revina in Liga I, dupa doi ani, si sa semneze cu o echipa care se bate, cu sanse reale, la un loc pe podium. In plus, Lucescu junior sustine ca este incantat de lotul avut la dispozitie, lot din care stralucesc vedete precum Adrian Mutu sau Ianis Zicu.

De altfel, Razvan Lucescu a precizat ca „prezenta in lot a lui Adrian Mutu m-a facut sa accept oferta de a prelua pe Petrolul. Stiu ca am avut ceva divergente cand antrenam echipa nationala, dar imi amintesc ca la ultimele meciuri de la nationala Mutu a fost titular si a avut evolutii remarcabile. Mutu are calitatile necesare pentru a face diferenta, iar prezenta lui pe teren trebuie sa dea fior adversarilor. Mutu va fi capitanul echipei. Valoarea lui, experienta, personalitatea si capacitatea de a transmite lucruri il fac capitan”.

Lucescu junior va colabora din nou cu Ianis Zicu, despre care spune ca „este acelasi jucator ca si acum sapte ani. E un copil entuziast, dornic de a fi rasfatat si sa simta increderea celor din jurul lui. Este un talent deosebit, un jucator extraordinar, dar unul sensibil, care are nevoie de incurajari permanente”.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger