AcasăSPORTRazvan Lucescu e seic la Doha. Seful armatei l-a felicitat personal. Vezi...

Razvan Lucescu e seic la Doha. Seful armatei l-a felicitat personal. Vezi de ce! (FOTO)

Dupa un inceput slab de sezon, Razvan Lucescu a devenit un adevarat idol la Doha, gratie rezultatelor pe care le are la carma formatiei El Jaish.

Tehnicianul roman si-a demonstrat inca o data talentul marti seara, cand El Jaish a obtinut prima victorie din istoria clubului in grupele Ligii Campionilor Asiei.

Trupa antrenata de Lucescu junior s-a impus clar, scor 3-1, in intalnirea cu Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, si a reintrat in lupta pentru calificarea in faza optimilor de finala.

Incantat de jocul prestat de El Jaish, Doctorul Thani Al Kuwari, seful armatei qatareze, a patruns pe teren, la finalul disputei, pentru a-l felicita personal pe Razvan Lucescu, stiut fiind faptul ca El Jaish este echipa armatei din Qatar.

Razvan Lucescu, felicitat de Doctorul Al Kuwari

Al Kuwari i-a transmis tehnicianului roman ca atat el, cat si asistentii sai ar putea fi ingropati in bani, daca Al Jaish reuseste sa se califice in faza optimilor de finala, numai prima preconizata pentru Razvan Lucescu fiind de 100.000 de dolari.

Dupa 3-1 cu Al Jazira, El Jaish ocupa locul 3 in clasamentul Grupei A, cu 4 puncte acumulate din trei etape. El Jaish este la egalitate de puncte cu Teraktor Sazi, lider fiind Al Shabab, care are 7 puncte.

Wagner (nr. 20) a fost eroul meciului cu Al Jazira, reusind doua goluri si o pasa decisiva

Multumit de evolutia elevilor sai, Razvan Lucescu a precizat ca jucatorii lui El Jaish nu ar trebui sa exagereze cu bucuria.

Pentru El Jaish urmeaza returul cu Al Jazira, din deplasare, de pe 10 aprilie, iar apoi meciurile de foc cu Al Shabab (acasa, 24 aprilie) si Teraktor Sazi (deplasare, 1 mai).

Razvan Lucescu (stanga), alaturi de Abdul Rahman Naim (traducatorul) si de secundul Mihai Stoica
author avatar
Cristi Ionita
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger