AcasăSPORTRazvan Lucescu, dorit antrenor la Olympiakos

Razvan Lucescu, dorit antrenor la Olympiakos

Lucescu jr., un tehnician tot mai apreciat in fotbalul grec

Munca depusa de Razvan Lucescu la SkodaXanthi n-a trecut neobservata in fotbalul elen, iar tehnicianul roman este acum aproape sa culeaga roadele.

Lucescu jr., un tehnician tot mai apreciat in fotbalul grec

Dintr-o formatie obisnuita cu lupta pentru evitarea retrogradarii, Skoda Xanthi a ajuns sa se bata la cupele europene. Metamorfoza i se datoreaza lui Razvan Lucescu, antrenorul care la primul sau sezon in Grecia a calificat echipa in finala Cupei.
Anuntat tot mai des de presa elena, interesul granzilor pentru tehnicianul roman n-a intarziat sa apara. Dupa PAOK Salonic, acum se vorbeste chiar de campioana Olympiakos! Chiar daca a reusit eventul, portughezul Vitor Pereira a fost demis de conducerea clubului din portul Pireu. Lusitanul si-a gasit rapid de munca, in Turcia, la Fenerbahce Istanbul, dar Oly tot nu are un staff. Jurnalistii greci scriu ca pe lista scurta a presedintelui Evangelos Marinakis se afla Lucescu jr., Murat Yakin (Spartak Moscova) si Jens Keller (Schalke 04). Dintre cei trei, fostul selectioner al Romaniei are cele mai mari sanse sa fie numit „principal”, avand avantajul de a cunoaste foarte bine campionatul grec si lotul lui Olympiakos.
Cu un buget anual de aproape 70 de milioane de euro, Olympiakos isi propune in fiecare sezon primavara Ligii Campionilor. In cea mai importanta competitie intercluburi a planetei, Razvan l-ar putea avea adversar pe tatal sau, Mircea Lucescu si al sau Sahtior fiind o prezenta constanta in grupele Ligii.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger