AcasăSPORTRazvan Lucescu doarme la Riyadh in "camera lui Messi"!

Razvan Lucescu doarme la Riyadh in „camera lui Messi”!

Cu Al Jaish, fostul antrenor al Rapidului va debuta, diseara, pe terenul formatiei Al Shabab Riyadh in grupa A din Liga Campionilor Asiei.

4 nopti doarme Razvan Lucescu in acest pat

Gruparea din Qatar a facut deplasarea catre Riyadh inca de sambata seara. Intreaga delegatie, numarand aproximativ 30 de persoane, s-a cazat la „Ritz Carlton Hotel”, stabiliment de cinci stele. Considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, „Ritz Carlton” din Riyadh dispune de sase restaurante, fiecare cu un anumit specific, numeroase sali de sedinta, centre de fitness, sauna etc. Oficialii clubului Al Jaish nu s-au uitat la bani si-au platit 300.000 de dolari pentru a inchiria complet doua etaje.

Intreg staff-ul lui Al Jaish s-a fotografiat in parcarea subterana a hotelului

Numai apartamentul ultramodern in care doarme Razvan Lucescu are un pret de 5.000 de dolari pe noapte! Jurnalistii veniti din Qatar scriu ca fostul tehnician al Rapidului a cerut sa gaseasca in camera sa un DVD player la care sa poarta urmari ultimele meciuri disputate de Al Shabab.

Ritz Carlton Hotel Riyadh impresioneaza inclusiv prin dimensiuni

Cel mai mare fotbalist care a calcat pragul „Ritz Carlton Hotel” din Riyadh este, in mod evident, argentinianul Lionel Messi. Acesta a locuit doua nopti, in noiembrie anul trecut, in acelasi apartament spatios in care sta acum Razvan Lucescu. Messi a fost la Riyadh cu nationala Argentinei, care a remizat, 0-0, in „amicalul” sustinut cu Arabia Saudita, reprezentativa pregatita de ex-vasluianul Juan Ramon Lopez Caro.

Messi a ramas uimit de lux si facilitati
Razvan, alaturi de managerul sportiv Yousuf Al Kuwari
Din acea canapea a urmarit Razvan dvd-uri cu meciurile lui Al Shabab
author avatar
Cristi Ionita
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger