AcasăSPORTRazvan Lucescu, despre accidentul tatalui sau: "A fost foarte grav, cu mare...

Razvan Lucescu, despre accidentul tatalui sau: „A fost foarte grav, cu mare sansa a scapat”

Razvan Lucescu

Razvan Lucescu, fiul antrenorului Mircea Lucescu, a declarat, la o saptamana de la accidentul grav in care a fost implicat tatal sau, ca acesta din urma a avut „mare sansa ca a scapat”.

„A fost un accident grav, foarte grav, cu mare sansa a scapat. (Aceste incidente-n.r) fac parte din viata, se pot intampla, suntem fericiti ca, in tot ghinionul acela, a fost acest mare noroc de a fi scapat cu viata”, a declarat Lucescu Jr, pentru Dolce Sport.

In ultimele zile, Razvan Lucescu a fost in permanenta alaturi de tatal sau, la spital, fiind cunoscut faptul ca cei doi au o relatie foarte apropiata. Fiul a avut, insa, mare grija sa ii respecte programul de recuperare medicala si sa evite discutiile despre fotbal. „De fiecare data cand am fost acolo, am cautat sa-l las linistit”, a marturisit Razvan.

Mircea Lucescu a fost implicat vinerea trecuta intr-un accident rutier ce a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. Masina condusa de antrenorul lui Sahtior Donetk a fost lovita de un tramvai, iar Lucescu a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar. Duminica trecuta, Mircea Lucescu a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unui exces de lichid pleural. Cu cateva ore inainte de a intra in operatie, tehnicianul de la Sahtior a fost vizitat la spital de catre Rinat Ahmetov, patronul clubului.

264 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger