AcasăSPORTRazvan Lucescu: "Daca nu batem Bosnia, plec de la nationala"

Razvan Lucescu: „Daca nu batem Bosnia, plec de la nationala”

„În cazul în care nu castigam, nu mai avem sanse de calificare si eu trebuie sa plec de la nationala. Va veni alt antrenor. Meciul cu Bosnia e cel mai important, dupa aceea vom vedea ce s-a intamplat. Sunt aici cu un obiectiv. Dacă nu ne calificam, trebuie sa plec aşa cum e normal. Noul antrenor va avea misiunea dificila de a crea o noua echipa nationala”, a declarat Razvan Lucescu intr-o conferinta de presa.

Totusi selectionerul este optimist. Mizeaza mai intai pe o atmosfera incendiara in Giulesti: „Giulestiul va pune o presiune fantastica pe Bosnia„, a zis Lucescu. El este convins ca mai ales jucatorii echipelor care au terminat pe primele trei locuri in campionat vor aduce o stare de optimism la nationala: „Mizez pe entuziasmul celor care au terminat acum campionatul şi au avut performanţe bune: cei ai Otelului, campioni, cei de la Poli, vicecampioni, cei de la Vaslui, locul 3.” Lucescu spera ca entuziasmului acestora sa li se adauge experienta unora ca Tamas si Mutu.

Selectionerul a dezvaluit ca a convocat si jucatori care vor juca in finala Cupei, asadar de la Dinamo si Steaua, dar nu a vrut sa le faca publice numele.

314 afisari

1 COMENTARIU

  1. tzigane cand dreaqu pleci mah? cand ai distrus nationala?sa fi de ras cu antrenoratul tau de kaka..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger