AcasăSPORTRazvan Lucescu da afara sase jucatori

Razvan Lucescu da afara sase jucatori

Esecul de la Galati (scor 0-2) l-a convins pe Lucescu jr sa faca ordine la echipa. Pe lista neagra se regaseste si Rui Duarte, titular incontestabil, dar care acum va plati pentru escapadele din vara.

Rapidistii nu s-au ridicat la inaltimea campionilor de la Otelul

Lucescu jr. l-a folosit tot mai des in ultima perioada pe Valentin Cretu tocmai pentru a-i da incredere fundasului dreapta in varsta de 22 de ani. Din retur, buzoianul va fi inlocuitorul lui Rui Duarte, numele portughezului aparand in fruntea listei cu disponibilizari intocmita de staff-ul tehnic.

Razvan Lucescu analizeaza sansele echipei sale la titlu

Din cate se pare, lusitanul va fi taxat pentru atitudinea avuta in vara, cand nu s-a prezentat la primul cantonament al echipei, preferand sa se relaxeze alaturi de familie in timp ce coechipierii sai trageau tare la antrenamente.

Apostol „Mucles” are bagajele facute

Cunoscut pentru firea sa rebela, mijlocasul Iulian Apostol nu s-a adaptat nici la Rapid, astfel ca, din retur, nu va mai face parte din lotul giulestean. Olteanul Cosmin Gangioveanu si brazilienii Glauber Berti si Cassio Vargas sunt celelalte trei nume trecute pe tabelul cu viitori someri.

Surdu dezbina Rapidul

Un caz aparte este cel al atacantului Romeo Surdu. George Copos este nemultumit de randamentul fostului stelist (trei goluri in 14 meciuri), pe care il plateste cu 250.000 de euro pe sezon. Dorinta patronului de a-i face vant lui Surdu se loveste, insa, de cerbicia cu care nasul Razvan Lucescu isi apara finul. Din compartimentul ofensiv, antrenorul vrea sa-l cedeze pe Sabrin Sburlea (22 de ani), dar brasoveanul este vazut de Copos drept o mare speranta, un fotbalist care poate „exploda” in orice moment.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger