AcasăSPORTRazvan Lucescu are Qatar-ul la picioare (FOTO + VIDEO)

Razvan Lucescu are Qatar-ul la picioare (FOTO + VIDEO)

Victoria obtinuta de Al Jaish, 1-0 cu liderul Al Sadd, l-a transformat pe antrenorul Razvan Lucescu intr-un adevarat erou in Qatar.

Presa locala nu mai gaseste epitete pentru a lauda victoria magistrala obtinuta de Al Jaish impotriva echipei conduse din teren de inegalabiul Raul Gonzalez, fostul mare atacant al lui Real Madrid.

Despre Razvan Lucescu se spune ca a ridicat celebrul catenaccio la nivel de arata, Al Jaish reusind sa se inchida perfect in fata unui adversar mult mai puternic.

In plus, Al Jaish a profitat la maxim de spatiile din apararea adversa, a marcat un gol, prin Yusuf, si a ratat cateva ocazii importante.

In urma acestui rezultat, Al Jaish a ajuns pe locul 3 in Qatar, la noua puncte in urma liderului Al Sadd.

Multumit de rezultat, Razvan Lucescu si-a laudat jucatorii, insa le-a solicitat acestora sa ramana cu picioarele pe pamant, tehnicianul roman fiind sigur ca „numai cu umilinta putem obtine rezultate marete”.

Dupa un inceput mai greu de sezon, Al Jaish a castigat sapte din ultimele opt meciuri, iar printre jucatori se vorbeste chiar de o incercare de a prinde liderul din urma, desi mai sunt doar sase etape pana la finalul campionatului.

[youtube]O93czkU8KEQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger