AcasăSPORTRazvan Lucescu, aproape de un miracol in Qatar! Arabii sunt la picioarele...

Razvan Lucescu, aproape de un miracol in Qatar! Arabii sunt la picioarele lui!

Desi multi il vedeau plecat de la echipa, dupa un start slab de sezon, Razvan Lucescu a facut adevarate minuni la El Jaish, grupare care se bate pentru titlu in Qatar, cu doua etape inainte de finalul campionatului.

Cu Razvan pe banca, El Jaish a castigat primul trofeu din istoria clubului, Cupa Ligii Qatarului

Lucescu junior a preluat-o pe El Jaish in vara anului trecut, dar a avut mari dificultati la inceput, formatia zbatandu-se in anonimat, undeva la mijlocul clasamentului.

Aflata si la 15 puncte in spatele liderului Al Sadd, El Jaish s-a trezit abia dupa jumatatea lunii noiembrie, a inceput sa adune victorie peste victorie si a urcat vertiginos in clasament.

Sambata, qatarezii lui Razvan Lucescu au obtinut o noua victorie importanta, 2-1 la Al Kharitiyath, succes cu ajutorul caruia El Jaish se mentine, macar matematic, in lupta pentru titlu.

Trupa lui Razvan este pe 3, la patru puncte in urma lui Al Sadd, iar conducerea clubului este gata sa arunce cu bani in antrenorul roman.

Totusi, Lucescu junior este constient ca are nevoie de un miracol pentru a cuceri titlul, in conditiile in care mai sunt doar sase puncte puse in joc, astfel ca antrenorul roman sustine ca obiectivul sau este parcursul din Liga Campionilor, unde El Jaish are un singur punct dupa doua etape.

Marti, El Jaish primeste replica lui Al Jazira, in etapa a treia din grupa, partida fiind una de „totul sau nimic” pentru ambele formatii.

Cine castiga dintre El Jaish si Al Jazira ramane sa se bata cu Teraktor si Al Shabab pentru calificarea in optimile de finala.

author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger