AcasăSPORTRazvan Lucescu a redebutat cu o infrangere la Rapid

Razvan Lucescu a redebutat cu o infrangere la Rapid

Specialistul in egaluri Razvan Lucescu a redebutat cu o infrangere pe banca tehnica a giulestenilor, 1-2 cu Karpay Lvov, din Ucraina.

Fara sapte jucatori importanti, Alexa, Surdu, Glauber, Rui Duarte, Pancu, Bozovic si Teixeira, trupa lui Razvan Lucescu a fost departe de asteptari in amicalul cu Karpaty Lvov, formatia ucraineana aflandu-se mai mereu la conducerea jocului.

Karpaty si-a creat mai multe ocazii de a marca, dar si Sburlea a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 34, cand a trimis putin pe langa poarta adversa. Jocul s-a dinamizat in ultimele minute, cand au venit si golurile. Tkachuk a deschis scorul in minutul 84, cand a executat perfect o lovitura libera de la 18 metri. Ciolacu a egalat in minutul 87, din centrarea lui Dobroiu, dar Fedetki a marcat, in prelungiri, golul victoriei pentru Karpaty.

Razvan Lucescu a inceput cu Dani Coman – Cretu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias – Grigorie, Nicolae Grigore, Herea – Roman, Sburlea, Deac. Pe parcurs au mai intrat Straton, Burca, Iulian Apostol, Ciolacu, Dobroiu, Daescu, Alex Ionita si Cassio.

author avatar
Cristi Ionita
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger