AcasăSPORTRazvan Lucescu a fost demis de la El Jaish

Razvan Lucescu a fost demis de la El Jaish

A cincea infrangere suferita la rand pe banca lui El Jaish i-a fost fatala antrenorului roman Razvan Lucescu.

Tehnicianul de 45 de ani a fost inlaturat de la conducerea gruparii qatareze, desi in sezonul trecut a obtinut primul trofeu din istoria lui El Jaish.

Clubul armatei din Qatar a inceput sezonul 2013-2014 in forta, fiind lider dupa 10 etape in care a obtinut sapte victorii si trei egaluri. Totusi, au urmat cinci infrangeri la rand, iar oficialii echipei au decis ca este momentul unei schimbari majore la echipa.

Inevitabilul s-a produs marti seara, cand El Jaish a pierdut, cu 1-2, meciul cu Lakhwiya de pe teren propiu. El Jaish a coborat pe locul al treilea, dupa 15 etape, dar multe dintre echipele aflate in spatele lui El Jaish au cate un meci mai putin disputat, astfel ca pana la sfarsitul saptamanii exista posibilitatea ca deja fosta echipa a lui Razvan Lucescu sa retrogradeze pana undeva spre mijlocul clasamentului.

Razvan Lucescu o antrena pe El Jaish din vara lui 2012, iar la primul sezon pe banca gruparii qatareze a reusit sa obtina primul trofeu din istoria clubului, Cupa Stelelor Qatarului, si sa o califice pe El Jaish, in premiera, in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei.

In locul lui Razvan Lucescu, El Jaish l-a instalat, cel putin pana la sfarsitul actualului sezon, pe Yousef Adam, membru in staff-ul nationalei de fotbal a Qatarului.

author avatar
Cristi Ionita
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger