AcasăSPORTRazvan Lucescu a dat pariurile peste cap in Qatar

Razvan Lucescu a dat pariurile peste cap in Qatar

Razvan n-a rupt gura targului la debutul in Qatar

Razvan Lucescu a pierdut umilitor la debutul oficial pe banca lui Al Jaish. Vicecampioana Qatarului a cedat, scor 0-2, in fata lui Umm Salal, o formatie cotata cu 7/1 la un succes pe „Suheim Bin Hamad” din Doha.

Razvan n-a rupt gura targului la debutul in Qatar

Prima liga din Qatar a debutat in acest weekend, Razvan Lucescu si Ladislau Boloni aflandu-se la primele meciuri oficiale pe bancile noilor echipe pe care le pregatesc. Inceputul de stagiune nu a fost de bun augur pentru Lucescu jr. , echipa antrenata de acesta “reusind” surpriza etapei.

Abdulrahman Tareq se lupta cu atacantii de la Umm Salal

Al Jaish a pierdut, acasa, cu Umm Salal, grupare pregatita de francezul Bertrand Marchand, un tehnician cu state vechi in campioanatele arabe, asistat de marocanul Mustafa Hadji, jucatorul anului 1998 in Africa. In confruntarea de pe „Suheim Bin Hamad” din Doha, trupa lui Lucescu a ramas in 10 oameni inca din minutul 34, cedand in final cu 0-2, dupa golurile marcate de Al Assas si Bakr.

Brazilianul Wagner a iesit sifonat dupa meciul cu Umm Salal

Victoria formatiei de pe coasta de est a Qatarului a uluit pariorii, cu atat mai mult cu cat echipa lui Bertrand Marchand s-a salvat de la retrogradare, in sezonul trecut, dupa un meci de baraj chinuit, cu Al Mu’aidar. De altfel, cota pentru o victorie a celor de la Umm Salal la Doha era inaintea confruntarii de 7/1.

Umm Salal a sarbatorit in vestiar victoria cu Al Jaish

„Fotbalul ne-a pedepsit, dar trebuie sa acceptam aceasta infrangere. Jucatorii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele si fotbalul pedepseste echipa care iroseste ocaziile de gol”, a spus Razvan Lucescu dupa meci. In schimb, Boloni a reusit un start bun de campionat, Al Khor impunadu-se cu 1-0, pe teren propriu, in fata celor de la Al Kharitiyath. Meciul direct, dintre cei doi tehnicieni, este programat pe 1 noiembrie, in fieful lui Razvan Lucescu.

author avatar
Sebastian Stan
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger