AcasăSPORTRazvan, criticat in "La Repubblica" pentru ca a refuzat Sampdoria!

Razvan, criticat in „La Repubblica” pentru ca a refuzat Sampdoria!

Razvan Lucescu va primi 1,2 milioane de euro la Al Jaish

Gazetarii italienii cred ca Lucescu jr. s-a grabit alegand sa antreneze in Golf, desi ar fi putut deveni la fel de cunoscut ca tatal sau daca accepta oferta de a conduce o formatie din Serie A. Romanul a negociat cu „Doria” inainte de a accepta propunerea celor de la Al Jaish.

Razvan Lucescu va primi 1,2 milioane de euro la Al Jaish

Fostul tehnician al Rapidului putea calca pe urmele tatalui sau, cel care, la 45 de ani, prelua gruparea Pisa si isi incepea aventura in Serie A. La 43 de ani, Razvan Lucescu a avut aceeasi sansa, fiind ofertat de Sampdoria, o echipa de renume in Europa.

Genovezi erau inca in Serie B cand au demarat negocierile cu Lucescu jr., dar Razvan a refuzat proiectul propus, poate si pentru faptul ca nu a crezut in promovarea formatiei de pe „Luigi Ferraris”. „Razvan Lucescu, fostul selectioner al Romaniei, fiul binecunoscutului Mircea, a ales petrodolarii din Qatar si o echipa necunoscuta in loc sa vina sa se implice intr-un proiect de viitor”, noteaza cotidianul „La Repubblica”, sub semnatura lui Marco Lignana. Potrivit sursei citate, Sampdoria – grupare nou-promovata in Serie A – negociaza in aceste zile cu Rafa Benitez, fost antrenor la CF Valencia si FC Liverpool. Daca discutiile esueaza, atunci „Doria” va fi antrenata in continuare de Giuseppe Iachini. La Al Jaish, Lucescu jr. va primi un salariu de 1,2 milioane de euro, cel mai bun contract din cariera pentru tehnicianul roman.

author avatar
Sebastian Stan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger