AcasăSPORTRăzvan Burleanu, reales la al 3-lea Congres! A candidat singur la şefia...

Răzvan Burleanu, reales la al 3-lea Congres! A candidat singur la şefia FRF, şi… surpriză: a câştigat!

razvan burleanu Răzvan Burleanu, reales la al 3-lea Congres! A candidat singur la şefia FRF, şi... surpriză: a câţtigat!

Răzvan Burleanu (37 de ani) a câştigat, marţi, al treilea mandat consecutiv la conducerea FRF, el fiind votat în unanimitate de cei 266 de membri prezenţi dintre cei 278 afiliaţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Arena Naţională din Capitală.

Timp de două ore, Adunarea Generală a FRF a îndeplinit o formalitate. L-a ales pe Răzvan Burleanu ca președinte, acesta fiind votat în unanimitate. Au fost 272 de voturi pentru ca Burleanu să primească al treilea mandat, niciun vot împotrivă și nicio abținere.

Cine este Răzvan Burleanu

Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. La momentul respectiv, el avea 29 de ani şi devenea cel mai tânăr preşedinte al FRF.

Răzvan Burleanu s-a născut la 1 iulie 1984, la Bacău. Este fiul fostului fotbalist al echipelor FCM Bacău şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Burleanu, acesta având peste 300 de meciuri în primul eşalon.

La SNSPA a obţinut un masterat, iar la Universitatea Naţională de Apărare Carol I a urmat cursuri de specializare în domeniul politicilor şi strategiilor de securitate. A obţinut doctoratul, la SNSPA, în domeniul schimbărilor organizaţionale produse în România ca urmare a proceselor instituţionale de europenizare.

Cine face parte din Comitetul Executiv FRF

  • Răzvan Burleanu – președinte
  • Gino Iorgulescu – prim vicepreședinte
  • Octavian Goga – vicepreședinte
  • Emilian Hulubei – reprezentat al Sindicatului Jucătorilor
  • Kyros Vassaras – președinte CCA
  • Mihai Stoichiță – director tehnic
  • Alin Cioban – reprezentantul fotbalului feminin
  • Dorin Pentru Cristian Vornicu – reprezentantul fotbalului în sală
  • Cătălin Cighir – reprezentantul cluburilor cu activitate exclusivă de copii și juniori
  • Mihai Dăscălescu, Lajos Rancz – reprezentanții cluburilor din Liga 3
  • Auraș Brașoveanu, Marius Burcă – reprezentanții cluburilor din Liga 2
  • Daniel Niculae, Valeriu Argăseala- reprezentanții cluburilor din Liga 1
author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari

5 COMENTARII

  1. @ Probabil că mulți dintre cei implcați în fotbal au constatat că dacă îl lasă pe Burleau la conducere și îl pun pe „Gi_no” la marcaj și pe Mihai (stoicu) Stoichiță , „specialist tehnic” , politicul care ,,a căpușat” fotbalul va mai obține de la fotbal cam ceea ce obțin echipele reprezentative prin competițiile internaționale, ?

  2. & Vremuri ce amintesc de perioada de la Angelo Niculescu la Mircea Lucescu, când echipa națională de fotbal făcea ,,antijoc” pe teren și nu se califica pe la nicio competiție, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger