AcasăRecomandariRazvan Burleanu: Hagi este neserios si misogin

Razvan Burleanu: Hagi este neserios si misogin

Cel mai tanar presedinte de federatie sportiva europeana dovedeste un tupeu invers proportional cu experienta sa profesionala. In prima sa conferinta in calitate de sef al FRF, Razvan Burleanu s-a dat la doi dintre componentii „Generatiei de Aur”.

Burleanu si Hagi sunt in razboi deschis

Deranjat ca Gica Hagi si-a permis sa o atace pe Marketa Haindlova, care ezita sa dea un raspuns legat de oferta primita de la Federatia Romana de Fotbal, moldoveanul sef de la „Casa Fotbalului” l-a tras de urechi pe „Rege”, cu un tupeu demn de o cauza mai buna. „In ceea ce o priveste pe Marketa, am decis de comun acord ca ea sa ramana pe post de colaborator extern. Am asistat dezamagit la o gandire periferiala, fiindca se intampla cateodata sa nu avem in Romania expertii de care avem nevoie. Si atunci trebuie sa te uiti pe alte piete si sa apelezi la experienta de acolo. In ceea ce-l priveste pe Hagi, il consideram un om serios care nu pleaca urechea la zvonuri sau la intoxicari de trei parale. Desi este recunoscut pentru misoginismul sau, nu ma asteptam la aceste declaratii lipsite de acoperire, care sa calomnieze o domnisoara, ce are deja construit un parcurs profesional la cel mai inalt nivel european si este foarte apreciata in multe organizatii sportive din Europa”, a declarat Burleanu, care i-a descoperit si alte calitati cehoaicei Marketa: „Are foarte multe aptitudini intelectuale, de care numerosi barbati verzi si bravi nici macar nu se apropie”.

Gica Hagi

Saptamana trecuta, Hagi afirmase ca la Federatie nu s-a schimbat nimic odata cu venirea noii conduceri, singurul lucru notabil fiind termenul de o luna dat de Marketa Haindlova pentru a accepta postul de director relatii internationale: „Multe lucruri nu sunt cum trebuie in Romania, mai ales in fotbal. Nu s-a schimbat nimic, nu s-a vorbit despre strategie, despre ceea ce trebuie sa se intample, absolut nimic. Un singur lucru a iesit, o domnisoara care era in costum de baie si care ne-a dat termen de o luna in care sa spuna daca vine sau nu la FRF. Fratilor, treziti-va!”. In campania pentru alegerile la presedintia FRF, Burleanu anunta ca Marketa Haindlova, specialista in drept european si sportiv, face parte din echipa sa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger